Paniikkihäiriöstä kärsivä Henri Alén sijoitti kaikki säästönsä uuteen ravintolaan ja nyt pelottaa - Tyyli | HS.fi

Paniikkihäiriöstä kärsivä Henri Alén sijoitti kaikki säästönsä uuteen ravintolaan ja nyt pelottaa

Kokki ja ravintoloitsija Henri Alén on huomannut, että paniikkihäiriötä pahentavat huonot yöunet, kehno syöminen ja kova stressi. Siitä huolimatta hän sijoitti kaikki säästönsä uuteen ravintolaan. Alénin mukaan muuta vaihtoehtoa ei ollut.

10.5.2016 6:00

Henri Alénin nivelet ovat kuluneet, selkä on leikattu ja hampaista lähtevät happamien ruokien maistelun takia kiilteet. Näiden vaivojen lisäksi Alén kärsii paniikkihäiriöstä. Taudin oireita pahentavat huonot yöunet, kehno syöminen ja kova stressi, mutta siitä huolimatta Alén on juuri avannut Tommi Tuomisen kanssa kaksi uutta ravintolaa: suomalaista fine dining -ruokaa tarjoavan Finnjävelin ja sen alakertaan Bystron.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat