Aleppon etulinjassa - Ulkomaat | HS.fi

Aleppon etulinjassa

Aleppo ja etenkin sen kaupunginosa Salahaddin ovat Syyrian sisällissodan kovimpia taistelupaikkoja. Tarkka-ampujat surmaavat sekä siviilejä että taistelijoita, ja kaupunkia tulitetaan raskain asein. Valokuvaaja Niklas Meltio kulki kapinallisten mukana Salahaddinissa viime viikolla. HS julkaisee Meltion kuvareportaasin etulinjasta.

Mahmud, 24, sai hoitoa ensiapupisteessä Salahaddinissa. Hän oli saanut osumia pomminsirpaleista kävellessään kadulla. Mahmudin molemmista jaloista katkesi valtimo, mutta hänet saatiin kiidätettyä hallituksen joukkojen linjojen läpi hoitoon aleppolaiseen sairaalaan, ja lääkärien mukaan hän toipuu, valokuvaaja Niklas Meltio kertoo.

9.8.2012 2:24

Syyrian sisällissodan kovimpia taisteluja on viime viikkoina käyty Aleppossa. Kapinallisten tärkein tukikohta suurkaupungissa on ollut Salahaddinin kaupunginosa.

Maailmalla harva tietää, mitä etulinjassa tapahtuu, sillä varsinaisten taistelujen keskellä on käynyt vain harvoja toimittajia ja valokuvaajia. Suomalainen valokuvaaja Niklas Meltio vietti Aleppossa lähes koko viime viikon. Hän kulki kapinallisten mukana Salahaddinissa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat