WHO varoittaa uudesta viruksesta - Ulkomaat | HS.fi

WHO varoittaa uudesta viruksesta

LONTOO. Maailman terveysjärjestö WHO varoitti torstaina lääkäreitä uudesta viruksesta. Virus on sukua sars-virukselle, jonka aiheuttama hengitystiesairaus surmasi 800 ihmistä vuonna 2003 lähinnä Aasiassa. WHO kertoi aikaisemmin, että uusi coronavirus oli havaittu qatarilaisessa miehessä, joka on hengityskoneessa Lontoossa, sekä saudiarabialaisessa miehessä, joka kuoli sairauteen kuukausia sitten.

Tilaajille
28.9.2012 2:25

LONTOO. Maailman terveysjärjestö WHO varoitti torstaina lääkäreitä uudesta viruksesta. Virus on sukua sars-virukselle, jonka aiheuttama hengitystiesairaus surmasi 800 ihmistä vuonna 2003 lähinnä Aasiassa.

WHO kertoi aikaisemmin, että uusi coronavirus oli havaittu qatarilaisessa miehessä, joka on hengityskoneessa Lontoossa, sekä saudiarabialaisessa miehessä, joka kuoli sairauteen kuukausia sitten. WHO:n mukaan miehet saattoivat saada tartunnan suoraan jostakin eläimestä. Ei ole näyttöä, että virus tarttuisi ihmisestä ihmiseen, toisin kuin sars-virus. Uusi virus näyttäisi aiheuttavan munuaisvaurion.

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat