Lontoo käy taistoon roskaruokaa vastaan - Ulkomaat | HS.fi

Lontoo käy taistoon roskaruokaa vastaan

Kebabravintoloitsija Lev Olgunin ranskalaisista tuli pienin muutoksin terveellisempiä.

Tilaajille

Mahmut Akin (vas.) tilasi "terveellisemmät" ranskalaiset Lev Olgunilta tämän kebabravintolassa Itä-Lontoossa.­

16.12.2012 2:27

Lontoo. Ranskanperunat tirisevät rasvakeittimessä pienessä itälontoolaisessa pikaruokapaikassa.

Annos on aikamoinen kaloripommi. Mutta nuori kebabravintoloitsija Lev Olgun esittelee valmistusta erityisen innoissaan.

"Shake, bang and hang", Olgun opettaa uutta tekniikkaa, kun hän nostaa perunat upporasvasta metallikorissa ilmaan. Ravista, kopauta ja riiputa.

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Ulkomaat