Sanottua - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

Sanottua

"Luulen, että kaikki syyllistyvät sanomalehtien ostamiseen. Mutta toivon, että kukaan ei usko siihen, mitä niistä lukevat."Skandaaliotsikoissa tiuhaan esiintynyt Englannin prinssi Harry kommentoi Britannian lehdistöä. "Emme ota hänen lausuntoaan vakavissamme.

Tilaajille
Julkaistu: 26.1.2013 2:25

"Luulen, että kaikki syyllistyvät sanomalehtien ostamiseen. Mutta toivon, että kukaan ei usko siihen, mitä niistä lukevat."Skandaaliotsikoissa tiuhaan esiintynyt Englannin prinssi Harry kommentoi Britannian lehdistöä.

"Emme ota hänen lausuntoaan vakavissamme. Olemmehan nähneet, että monille valloittajina Afganistaniin tuleville sotilaille kehittyy jonkin sortin mielenterveysongelma." Talebanin tiedottaja Zabiullah Mujahid uutistoimisto AFP:lle prinssi Harryn kommentista, jossa tämä vertasi Afganistanin taisteluja Play Station -pelikonsoliin."Meillä on tuhansia tapoja levittää viestiämme. On valitettavaa, että järjestöt, jotka kutsuvat itseään sananvapauden vartijoiksi, vaikenevat Twitter-tilimme sulkemisesta."Somalialaisen kapinallisjärjestön al-Shabaabin nimetön edustaja AFP:lle viestipalvelu Twitterin päätöksestä sulkea järjestön tili.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat

Luetuimmat

Uusimmat