HS tapasi Tanskan hallitsijaparin ja mäyräkoiranpennun nimeltä Rakas vuonna 2013: "Olemme tavanneet 40 vuoden aikana kaikki Suomen presidentit", prinssi Henrik kehui - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

HS tapasi Tanskan hallitsijaparin ja mäyräkoiranpennun nimeltä Rakas vuonna 2013: "Olemme tavanneet 40 vuoden aikana kaikki Suomen presidentit", prinssi Henrik kehui

HS julkaisee uudelleen haastattelunsa kuningatar Margareetasta ja prinssi Henrikistä. Haastattelussa välitön pariskunta pohti muun muassa sosiaalisen median käyttöä.

Tilaajille

Tanskan kuningatar Margareeta kertoi ruuanlaitosta pitävän puolisonsa prinssi Henrikin paistavat lapsenlapsille avotulella lettuja. Perheen uusin tulokas on mäyräkoira Querida.

Julkaistu: 20.3.2013 2:00, Päivitetty 14.2.2018 9:10

Yli 40 vuotta hallinnut Tanskan kuningatar Margareeta on yksi maailman pitkäaikaisimmista hallitsijoista. Kuningattarella ei ole kännykkää, mutta hän on huolestunut siitä, kuinka paljon nuoret roikkuvat verkossa.

Tanskan kuningatar Margareeta ja prinssi Henrik astelevat hyväntuulisina Keltaisen palatsin Ritarisaliin. Prinssi Henrikillä on sylissään nuori ja sutjakka mäyräkoira.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat