Getto pitää okinawalaiset terveinä - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

Getto pitää okinawalaiset terveinä

Aiemmin kalaruoan on arveltu pitävän japanilaiset terveinä ja pitkäikäisinä, mutta ratkaisu saattaa löytyä myös maan pinnalta. Japanin Okinawan saarella sijaitsevan Ryukyusin yliopiston professori Shinkichi Tawada uskoo perinneruoissa käytettävän ja runsaasti antioksidantteja sisältävän getto-kasvin edistävän paikallisten asukkaiden terveyttä.

Tilaajille
Julkaistu: 24.12.2013 2:00

Aiemmin kalaruoan on arveltu pitävän japanilaiset terveinä ja pitkäikäisinä, mutta ratkaisu saattaa löytyä myös maan pinnalta.

Japanin Okinawan saarella sijaitsevan Ryukyusin yliopiston professori Shinkichi Tawada uskoo perinneruoissa käytettävän ja runsaasti antioksidantteja sisältävän getto-kasvin edistävän paikallisten asukkaiden terveyttä.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat

Luetuimmat

Uusimmat