Dennis Rodman laulaa videolla Pohjois-Korean diktaattorille - Ulkomaat | HS.fi

Dennis Rodman laulaa videolla Pohjois-Korean diktaattorille

SkyNewsin Youtubeen lataamalla videolla entinen NBA-tähti esittää laulaen syntymäpäivätervehdyksensä Pohjois-Korean diktaattorille Kim Jong-unille.

8.1.2014 14:29 | Päivitetty 8.1.2014 16:51

Pohjois-Korean edustusjoukkue voitti keskiviikkona entiset amerikkalaiset NBA-koripallotähdet Pjongjangissa pelatussa näytösottelussa.

Peliä oli seuraamassa maailman suljetuimman valtion diktaattori Kim Jong-un. Ottelu järjestettiin hänen syntymäpäivänsä kunniaksi. Kim täytti keskiviikkona 31 vuotta. Amerikkalaispelaajia edustanut entinen NBA-tähti Dennis ”Mato” Rodman lauloi syntymäpäiväonnittelulaulun diktaattorille noin 14 000 hengen yleisön edessä. ”Se laulu oli odottamatonta. Kim Jong-un vaikutti hymyilevän, mutta ei näyttänyt siltä, että hän olisi odottanut syntymäpäivälaulua”, kertoi paikalla ollut matkaopas Simon Cockerell uutistoimisto Reutersille. NK News -sivustolle Cockerell kertoi, että osa yleisöstä hämmentyi sen jälkeen, kun Rodman johti onnittelulaulua kiitospuheensa päätyttyä. ”Kaikki eivät tienneet, mitä siinä tilanteessa olisi pitänyt tehdä. Moni lauloi mukana, mutta moni näytti myös hyvin hämmentyneeltä”, Cockerell arvioi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat