Obama ja Hollande hyvästelivät "vapausperunat" - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

Obama ja Hollande hyvästelivät "vapausperunat"

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama ja Ranskan presidentti Francois Hollande juhlistavat maittensa suhteen kukoistusta Hollanden kaksipäiväisellä vierailulla Yhdysvaltoihin. Valkoinen talo ylisti vierailun alla Yhdysvaltojen ja Ranskan välejä. operaatioissa väliintuloissa, joissa Ranska on Yhdysvaltojen tuella näytellyt pääroolia.

Tilaajille

Hollande ja Obama vierailivat Virginian Charlottesvillessä, jossa he tutustuivat Yhdysvaltojen kolmannen presidentin Thomas Jeffersonin kotitilaan.

Julkaistu: 11.2.2014 6:21

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama ja Ranskan presidentti Francois Hollande juhlistavat maittensa suhteen kukoistusta Hollanden kaksipäiväisellä vierailulla Yhdysvaltoihin.

Valkoinen talo ylisti vierailun alla Yhdysvaltojen ja Ranskan välejä. Suhde on tiivistynyt muun muassa viime vuosina Afrikan mantereella tehdyissä sotilaallisissa operaatioissa väliintuloissa, joissa Ranska on Yhdysvaltojen tuella näytellyt pääroolia. Yhdysvaltojen turvallisuusvirasto NSA:n urkintapaljastuksien jälkipuinti on sujunut Yhdysvaltojen ja Ranskan välillä sopuisammin kuin toisen kumppanimaan Saksan kanssa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat

Luetuimmat

Uusimmat