Obama ja Hollande hyvästelivät "vapausperunat" - Ulkomaat | HS.fi

Obama ja Hollande hyvästelivät "vapausperunat"

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama ja Ranskan presidentti Francois Hollande juhlistavat maittensa suhteen kukoistusta Hollanden kaksipäiväisellä vierailulla Yhdysvaltoihin. Valkoinen talo ylisti vierailun alla Yhdysvaltojen ja Ranskan välejä. operaatioissa väliintuloissa, joissa Ranska on Yhdysvaltojen tuella näytellyt pääroolia.

Hollande ja Obama vierailivat Virginian Charlottesvillessä, jossa he tutustuivat Yhdysvaltojen kolmannen presidentin Thomas Jeffersonin kotitilaan. ­

11.2.2014 6:21

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama ja Ranskan presidentti Francois Hollande juhlistavat maittensa suhteen kukoistusta Hollanden kaksipäiväisellä vierailulla Yhdysvaltoihin.

Valkoinen talo ylisti vierailun alla Yhdysvaltojen ja Ranskan välejä. Suhde on tiivistynyt muun muassa viime vuosina Afrikan mantereella tehdyissä sotilaallisissa operaatioissa väliintuloissa, joissa Ranska on Yhdysvaltojen tuella näytellyt pääroolia. Yhdysvaltojen turvallisuusvirasto NSA:n urkintapaljastuksien jälkipuinti on sujunut Yhdysvaltojen ja Ranskan välillä sopuisammin kuin toisen kumppanimaan Saksan kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat