Presidentti Niinistö: "Vaarallisinta Krimin kriisissä on sattumanvaraisuus" - Ulkomaat | HS.fi

Presidentti Niinistö: "Vaarallisinta Krimin kriisissä on sattumanvaraisuus"

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön mukaan Krimin kriisin ratkaiseminen on pidettävä selkeästi EU:n ja Venäjän välisenä keskusteluna. "EU:n puitteissa on kaksi merkittävää johtolankaa.

Presidentti Sauli Niinistö vastaamassa tiedotusvälineiden kyselyihin valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan ja presidentin yhteisen kokouksen jälkeen Valtioneuvoston linnassa Helsingissä sunnuntaina. ­

2.3.2014 18:20 | Päivitetty 2.3.2014 18:26

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön mukaan Krimin kriisillä ei ole suoria vaikutuksia Suomen turvallisuuspolitiikkaan. Kriisin ratkaiseminen on Niinistön mukaan pidettävä selkeästi EU:n ja Venäjän välisenä keskusteluna.

"EU:n puitteissa on kaksi merkittävää johtolankaa. Toinen on se, EU:lla itsellään on selvä kuva asiasta ja selvä yhteinen näkemys. Toinen on se, että pidetään mahdollisimman pitkälle auki keskusteluyhteys Moskovaan", Niinistö sanoi sunnuntaina presidentin ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan eli utvan Krimin kriisiä käsitelleen kokouksen jälkeen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat