Presidentti Niinistö: "Vaarallisinta Krimin kriisissä on sattumanvaraisuus" - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

Presidentti Niinistö: "Vaarallisinta Krimin kriisissä on sattumanvaraisuus"

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön mukaan Krimin kriisin ratkaiseminen on pidettävä selkeästi EU:n ja Venäjän välisenä keskusteluna. "EU:n puitteissa on kaksi merkittävää johtolankaa.

Tilaajille

Presidentti Sauli Niinistö vastaamassa tiedotusvälineiden kyselyihin valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan ja presidentin yhteisen kokouksen jälkeen Valtioneuvoston linnassa Helsingissä sunnuntaina.

Julkaistu: 2.3.2014 18:20, Päivitetty 2.3.2014 18:26

Presidentti Sauli Niinistö saapui valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan ja presidentin yhteiseen kokoukseen keskustelemaan Ukrainan tilanteesta.

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön mukaan Krimin kriisillä ei ole suoria vaikutuksia Suomen turvallisuuspolitiikkaan. Kriisin ratkaiseminen on Niinistön mukaan pidettävä selkeästi EU:n ja Venäjän välisenä keskusteluna.

"EU:n puitteissa on kaksi merkittävää johtolankaa. Toinen on se, EU:lla itsellään on selvä kuva asiasta ja selvä yhteinen näkemys. Toinen on se, että pidetään mahdollisimman pitkälle auki keskusteluyhteys Moskovaan", Niinistö sanoi sunnuntaina presidentin ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan eli utvan Krimin kriisiä käsitelleen kokouksen jälkeen.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat