Valtaosa Afrikan sarvikuonoista elää Etelä-Afrikassa - Ulkomaat | HS.fi

Valtaosa Afrikan sarvikuonoista elää Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan sarvikuonot melkein kuolivat sukupuuttoon 1900-luvun alussa. Krugerin kansallispuiston alueella niitä ei ollut enää lainkaan. 50 vuotta sitten puistoon siirretyt eläimet ovat kuitenkin lisääntyneet niin hyvin, että vuosina 1997–2013 Krugerista pystyttiin sijoittamaan 1 450 sarvikuonoa Etelä-Afrikan muihin kansallispuistoihin.

Tilaajille
14.8.2014 2:00

Etelä-Afrikan sarvikuonot melkein kuolivat sukupuuttoon 1900-luvun alussa. Krugerin kansallispuiston alueella niitä ei ollut enää lainkaan.

50 vuotta sitten puistoon siirretyt eläimet ovat kuitenkin lisääntyneet niin hyvin, että vuosina 1997–2013 Krugerista pystyttiin sijoittamaan 1 450 sarvikuonoa Etelä-Afrikan muihin kansallispuistoihin. Tämä on saanut kannan kasvamaan koko maassa.

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Ulkomaat