”Vulkaanisen maaperän linssejä”, 190 euroa annos – ranskalaiset opettelevat kasvissyöjiksi omalla tyylillään

Kasvissyönti yleistyy lihamaa Ranskassa joustavasti ja nautintoja etsien. Suomi ei ole kehityksessä juurikaan edellä, vaikka julkisuudesta voisi muuta päätellä.

Viiden ystävyksen ryhmä saapui nauttimaan vege-illallista kuntosalikäynnin jälkeen ”Brasserie 2 eme art” -ravintolaan Pariisissa. Ravintola ei mainosta ulospäin näkyvästi, että sen menu on kokonaan vegaaninen, jotta tulijat eivät säikähtäisi.

7.11.2016 2:00 | Päivitetty 7.11.2016 12:52

Entrecôte, chateaubriand, burgundinpata, hanhenmaksa, crème brûlée, brie-juusto. Nämä ovat asioita, jotka tulevat mieleen, kun joku sanoo ”ranskalainen keittiö”. Mieleen eivät tule esimerkiksi tofu, soijamaito, Nyhtökaura tai Härkis.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat