”Vulkaanisen maaperän linssejä”, 190 euroa annos – ranskalaiset opettelevat kasvissyöjiksi omalla tyylillään - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

”Vulkaanisen maaperän linssejä”, 190 euroa annos – ranskalaiset opettelevat kasvissyöjiksi omalla tyylillään

Kasvissyönti yleistyy lihamaa Ranskassa joustavasti ja nautintoja etsien. Suomi ei ole kehityksessä juurikaan edellä, vaikka julkisuudesta voisi muuta päätellä.

Viiden ystävyksen ryhmä saapui nauttimaan vege-illallista kuntosalikäynnin jälkeen ”Brasserie 2 eme art” -ravintolaan Pariisissa. Ravintola ei mainosta ulospäin näkyvästi, että sen menu on kokonaan vegaaninen, jotta tulijat eivät säikähtäisi.

Julkaistu: 7.11.2016 2:00, Päivitetty 7.11.2016 12:52

Entrecôte, chateaubriand, burgundinpata, hanhenmaksa, crème brûlée, brie-juusto. Nämä ovat asioita, jotka tulevat mieleen, kun joku sanoo ”ranskalainen keittiö”. Mieleen eivät tule esimerkiksi tofu, soijamaito, Nyhtökaura tai Härkis.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat