EU tuskailee turkiseläinten jalkarautapyyntiä JAANA SAVOLAINEN BRYSSEL - Saako Euroopan unioniin tuoda jalkaraudoilla pyydettyjen eläinten turkiksia? Kysymys on osoittautunut lähes mahdottomaksi ratkaista. Sen käsittelyä on lykätty jo viisi vuotta. Maanantaina EU-maiden ympäristöministerit päättivät, että ratkaisu on löydyttävä tämän vuoden loppuun mennessä. EU neuvottelee puitesopimusta asiasta Kanadan, Yhdysvaltain ja Venäjän kanssa. Nämä maat ovat uhanneet viedä EU:n Maailman kauppajärjestön WTO:n käsittelyyn, jos EU ottaa tuontikiellon käyttöön. - Ulkomaat | HS.fi

EU tuskailee turkiseläinten jalkarautapyyntiä JAANA SAVOLAINEN BRYSSEL - Saako Euroopan unioniin tuoda jalkaraudoilla pyydettyjen eläinten turkiksia? Kysymys on osoittautunut lähes mahdottomaksi ratkaista. Sen käsittelyä on lykätty jo viisi vuotta. Maanantaina EU-maiden ympäristöministerit päättivät, että ratkaisu on löydyttävä tämän vuoden loppuun mennessä. EU neuvottelee puitesopimusta asiasta Kanadan, Yhdysvaltain ja Venäjän kanssa. Nämä maat ovat uhanneet viedä EU:n Maailman kauppajärjestön WTO:n käsittelyyn, jos EU ottaa tuontikiellon käyttöön.

Tilaajille
5.3.1996 2:00

Oire suuremmasta ongelmasta

Suomen ympäristöministerin Pekka Haaviston mielestä tapaus on oire paljon suuremmasta ongelmasta. Tarvittaisiin kansainvälistä lainsäädäntöä eläinten oikeuksista, sillä ainakin eurooppalaisessa keskustelussa eläinten kohtelu nousee yhä useammin esiin.

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Ulkomaat