Ulkomaat    |   SANOTTUA

SANOTTUA

Tilaajille

"En osaa aivan varmasti sanoa, otettiinko kaikki seikat huomioon."

Israelin puolustusministeri Jitzhak Mordechai hallituksensa päätöksestä avata palestiinalaiset raivostuttanut tunneli Jerusalemissa.

"Meillä ei ole mitään menetettävää. Meillä ei ole kipukynnystä, päätämme voi hakata asfalttiin. Heillä sen sijaan on menetettävää, antaa herrojen miettiä sitä."

Venäjän turvallisuusneuvoston sihteeri Aleksandr Lebed varoittaessaan Yhdysvaltoja, ettei sen pidä yrittää Venäjälle samanlaisia iskuja kuin Irakiin.

"Häkkieläimet kuten eläintarhojen apinat ja pandat lisääntyvät paljon vähemmän kuin luonnonvaraisina elävät lajitoverinsa."

Hedelmällisyysasiantuntija Rihachi Iizukan näkemys Japanin kruununprinsessa Masakon stressistä. "Kultaisessa häkissä" elävä Masako on ankarien paineiden alainen, koska hän ei ole synnyttänyt poikalasta.

"Rikkaat saavat juosta ympäriinsä nakuina, mutta matkailijat eivät. Rinteet ovat täynnä porealtaita. Luulevatko he, että ne ovat täynnä ihmisiä vaatteet päällä?"

Kirjailija, toimittaja Hunter S. Thompson äveriään kotiseutunsa Aspenin karkotettua striptease-ravintolat "perhearvoille" sopimattomina. Coloradon osavaltiossa sijaitseva Aspen on Yhdysvaltain kuuluisimpia hiihtokeskuksia.

"Seuraava tapaus on helpompi, se on sitä aina."

Australialainen lääkäri Philip Nitschke, joka toteutti maan ensimmäisen laillisen armomurhan.

"Kuwaitilainen ei pidä työnteosta. Ulkomaalaisilla on kokemusta, jota meillä ei ole ja he työskentelevät pienemmällä palkalla. Tämä ei tarkoita, etteikö kuwaitilainen tekisi omaa osaansa, mutta tällä tavalla kuwaitilainen on turvassa ja voi levätä."

Kuwaitilainen Falah al-Rashidi, 23, maansa vierastyöläisistä.

"On asioita, joita sinun sukupolvesi ja minun sukupolveni ei pidä koskaan unohtaa. Olemme kokeneet sodan ja tiedämme täsmälleen, millaisia saksalaiset ovat, mitä diktaattorit voivat tehdä, ja että kansanluonne ei yleensä muutu."

Britannian entinen pääministeri Margaret Thatcher vuonna 1989 avustajansa George Urbanin tuoreen muistelmateoksen mukaan. Urbanin mukaan Thatcher vastusti Saksojen yhdistymistä,koska pelkäsi sen tekevän Saksasta liian mahtavan.

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  2. 2

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  3. 3

   Väitteet siitä, että presidenttipari ei kutsunut Linnan juhliin kulttuuriväkeä, ovat totaalista hölynpölyä

  4. 4

   Uusi Tähtien sota -elokuva The Last Jedi on niin hyvä, että se pääsee jo lähelle alkuperäistä trilogiaa

  5. 5

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  6. 6

   Suojelupoliisi haluaa perustaa vakoilukoulun – Supo ja Puolustusvoimat tarvitsevat 130 uutta työntekijää tiedustelulakeja toteuttamaan

  7. 7

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  8. 8

   Edis Tatli kohtaa EM-ottelussa Francesco Pateran – HS seuraa ottelua

  9. 9

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  10. 10

   Helsingissä rytisee nyt pelti, märkä lumi kaatanut kymmeniä puita – kolareita eri puolilla Suomea

  11. Näytä lisää
  1. 1

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  2. 2

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  3. 3

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  4. 4

   Kiinalaismedia: Hurjia selfie-kuvia harrastanut mies putosi pilvenpiirtäjästä ja kuoli

  5. 5

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  6. 6

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  7. 7

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  8. 8

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  9. 9

   Suomalaismies vaati Googlelta 120 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä, kivusta ja särystä, mutta joutui itse maksajaksi

  10. 10

   Potilas ohjattiin päivystyksestä sydänfilmiin Vantaalla, parkkisakko mätkähti – Viranomainen tiukkana: Sakon saa anteeksi ”jos joutuu tyyliin suoraan leikkaussaliin”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  6. 6

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  7. 7

   Kyykky on tämän hetken kovin hitti – Tätä Mariah Careyn kyykkyasentoa on vaikea päihittää, ja siksi fanit rakastavat sitä

  8. 8

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  9. 9

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  10. 10

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  11. Näytä lisää