Kunnon kokilla on kunniansa - Ulkomaat | HS.fi

Kunnon kokilla on kunniansa

Tilaajille
6.10.1997 3:00

Maailmankuulu ranskalainen kokki Paul Bocuse nauraa puheille rasvattomasta ruuanlaitosta. "Meidän kunniamme on olla kokkeja, ei lääkäreitä", sanoi Bocuse kierroksella erittäin terveystietoisessa Yhdysvalloissa. "Jos haluatte sellaista ruokaa, menkää sairaalaan." Liikalihavien ei Bocusen mukaan tarvitse elää raasteilla. Tarvitaan vain luonteenlujuutta. "Hyvä ruoka ei lihota ketään. Kyse on kurista: älä ota lisää kahdesti, ja kun olet syönyt hyvän lounaan tai päivällisen, malta paastota vähän." Keittotaiteen näkymät ovat 71-vuotiaan kokin mukaan mainiot.

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Ulkomaat