Norjalaiset penkkarit kestävät kuukauden, rahaa palaa tuhansia euroja ja osallistujia kannustetaan estottomaan seksiin – tällaista on tv-sarja Skamista tutussa ”russebussissa” - Ulkomaat | HS.fi

Norjalaiset penkkarit kestävät kuukauden, rahaa palaa tuhansia euroja ja osallistujia kannustetaan estottomaan seksiin – tällaista on tv-sarja Skamista tutussa ”russebussissa”

Supersuosittu Skam-sarja teki norjalaisten abien russebussit tutuiksi myös Suomessa. Kuukauden kestävä ja tuhansia euroja maksava bilekausi on oma kulttuurinsa: villiä juhlintaa ja provosointia ennen aikuiseksi vakavoitumista.

Imperial-bussin nuoret miehet ja heidät naisvieraansa ajoivat ympäri Oslon laitamia bilebussillaan. Valot, valtavat kaiuttimet ja savukone kuuluvat asiaan.

11.5.2017 2:00 | Päivitetty 11.5.2017 15:48

Oslo

Kello on hiukan yli kymmenen illalla, kun viimeisen päälle tuunattu kaupunkibussi liukuu tienlaitaan Oslon keskustan Valkyrie plassilla.

Kyljessä lukee suurin graffitikirjaimin Imperial. Ulos ovesta astuu abi Joachim Asperud, 18, glittersaappaissa, haalareissa ja Imperial-jenginsä hupparissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat