Lähteet: Yhdysvallat vetäytyy Pariisin ilmastosopimuksesta – Trump kertoo ilmoittavansa päätöksestä ”muutaman päivän sisällä” - Ulkomaat | HS.fi

Lähteet: Yhdysvallat vetäytyy Pariisin ilmasto­sopimuksesta – Trump kertoo ilmoittavansa päätöksestä ”muutaman päivän sisällä”

Pääministeri Sipilän mukaan Yhdysvaltojen lähtö olisi ”iso takaisku”. Ympäristöministeri Tiilikainen korostaa, että on entistä tärkeämpää, että muut maat toimivat lupaustensa mukaisesti.

Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin odotetaan ilmoittavan lähipäivinä, mitä Yhdysvallat aikoo tehdä Pariisin ilmastosopimuksen suhteen.

31.5.2017 14:59 | Päivitetty 31.5.2017 16:28

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump vetää Yhdysvallat pois Pariisin ilmastosopimuksesta, kertoivat verkkomedia Axios ja televisiokanava ABC keskiviikkona. Myöhemmin omista lähteistään tiedon vahvisti myös uutistoimisto Reuters.

Trump itse ei vielä myönnä tai kiellä uutista. Hän kirjoitti keskiviikkona nettiyhteisö Twitterissä, että hän aikoo ilmoittaa lopullisen päätöksensä ”muutaman päivän sisällä”.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat