Venäjä-tutkijat ennakoivat Putinin ja Niinistön torstaista tapaamista Savonlinnassa – ”Juhliin ei mennä haastamaan isäntää vaikeista asioista” - Ulkomaat | HS.fi

Venäjä-tutkijat ennakoivat Putinin ja Niinistön torstaista tapaamista Savonlinnassa – ”Juhliin ei mennä haastamaan isäntää vaikeista asioista”

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Venäjän presidentti Vladimir Putin keskittyvät yhteistyön lisäämiseen taloudessa ja arktisella alueella, arvioivat HS:n haastattelemat Venäjä-tutkijat. Suomen itsenäisyyttä tulisi varsinkin juhlavuonna kunnioittaa ilman kysymysmerkkejä, sanoo tutkijatohtori Hanna Smith.

Suomen presidentti Sauli Niinistö ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasivat Kultarannassa Naantalissa heinäkuussa 2016.­

26.7.2017 18:56 | Päivitetty 27.7.2017 8:31

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Venäjän presidentti Vladimir Putin keskittyvät tapaamisessaan yhteistyön lisäämiseen taloudessa ja arktisella alueella, arvioivat HS:n haastattelemat Venäjä-tutkijat.

Putin vierailee Savonlinnassa torstaina ja käy viralliset keskustelut hotelli Punkaharjussa presidentti Niinistön kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat