Trumpin uuden viestintäjohtajan alatyylinen vuodatus vei Valkoisen talon sisäiset riidat uudelle tasolle – haukkui kansliapäällikköä ”skitsoksi” ja uhkasi erottaa kaikki alaisensa - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

Trumpin uuden viestintäjohtajan alatyylinen vuodatus vei Valkoisen talon sisäiset riidat uudelle tasolle – haukkui kansliapäällikköä ”skitsoksi” ja uhkasi erottaa kaikki alaisensa

Anthony Scaramucci ennätti kirota maanrakoon niin kansaliapäällikkö Reince Priebusin kuin kaikki medialle tietoja vuotavat työntekijät.

Kovasanainen Valkoisen talon viestintäjohtaja Anthony Scaramucci puhui toimittajille tiistaina.

Julkaistu: 28.7.2017 9:32, Päivitetty 28.7.2017 9:42

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin lähipiirin sisäiset kiistat purkautuivat jälleen julkisuuteen, kun Valkoisen talon uusi viestintäjohtaja Anthony Scaramucci avautui The New Yorker -lehden toimittajalle keskiviikkoiltana.

Scaramuccin kirosanojen ryydittämä ja alatyylinen puhe on levinnyt kulovalkean tavoin sen jälkeen, kun lehti julkaisi artikkelin torstai-iltana verkkosivuillaan. Scaramuccin raivon kohteena on etenkin Valkoisen talon kansliapäällikkö Reince Priebus, mutta myös kaikki ne, jotka ovat vuotaneet lehdistölle sisäpiiritietoja Trumpin hallinnosta.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat