Kaaos ja sisäiset ristiriidat ovat leimanneet Trumpin ensimmäistä puolivuotiskautta – ”Enteilee presidentin kannalta huonoja asioita” - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

Kaaos ja sisäiset ristiriidat ovat leimanneet Trumpin ensimmäistä puolivuotiskautta – ”Enteilee presidentin kannalta huonoja asioita”

Obamacaren kumoamisen täydellinen epäonnistuminen tietää vaikeuksia Trumpin presidenttikauden jatkolle. Yhdysvaltojen pitkän sote-uudistussekoilun jäljiltä republikaanipuolue on hajanaisempi kuin pitkiin aikoihin, ja presidentti on kääntynyt omiaan vastaan.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ei ole onnistunut viemään läpi mitään suurista vaalilupauksistaan. Kuva: Olivier Douliery / Getty Images

Julkaistu: 29.7.2017 2:00, Päivitetty 29.7.2017 9:14

Presidentti Donald Trumpin auktoriteetti murenee, kun sekasorto Yhdysvaltain sisäpolitiikassa syvenee. Kulunut viikko on ollut kaoottinen osoitus siitä, että Trumpilla ja republikaaneilla ei ole yhteistä linjaa politiikassaan. Obamacaren kumoamisen jatkuva epäonnistuminen on ollut paha nöyryytys vallassa olevalle puolueelle ja presidentille.

Seuraa uutisia tästä aiheesta