Yhdysvaltain varapresidentti syytti Venäjän horjuttavan Länsi-Balkania – Venäjän ulkoministeriö: ”Pencen kommentit paljastavat Washingtonin kylmän sodan aikaisen mielenlaadun” - Ulkomaat | HS.fi

Yhdysvaltain varapresidentti syytti Venäjän horjuttavan Länsi-Balkania – Venäjän ulkoministeriö: ”Pencen kommentit paljastavat Washingtonin kylmän sodan aikaisen mielenlaadun”

Yhdysvaltojen varapresidentti Mike Pence piti Venäjää tulistuttaneen puheenvuoron keskiviikkona Montenegrossa, joka on tuorein sotilasliitto Naton jäsenmaa.

Yhdysvaltojen varapresidentti Mike Pence puhui keskiviikkona Montenegrossa ja tuli samalla tuohduttaneeksi Venäjän.­

3.8.2017 22:18

”On harmillista huomata, että Washington valuu syvemmälle kylmän sodan aikaiseen primitiiviseen ideologiaan, joka on täysin irrallaan todellisuudesta”, Venäjän ulkoministeriö lausui torstaina. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Ministeriö on pyytänyt Yhdysvaltoja lopettamaan Venäjän ja sen ulkopolitiikan halventamisen ja kertonut, että Venäjän ulkopolitiikka perustuu liittolaisten kunnioittamiseen ja valmiuteen työskennellä kansainvälisten kumppaneiden kanssa, Reuters kertoi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat