EU-johtajat Britannian linjoille myrkytyksistä: Venäjä ”suurella todennäköisyydellä” syyllinen – osa EU-maista miettii nyt venäläisten diplomaattien karkottamista - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

EU-johtajat Britannian linjoille myrkytyksistä: Venäjä ”suurella todennäköisyydellä” syyllinen – osa EU-maista miettii nyt venäläisten diplomaattien karkottamista

Britannian Theresa May sai muilta EU-mailta tukea brexitistä huolimatta. Pääministeri Juha Sipilän mukaan mahdollisista konkreettisista vastatoimista pitää keskustella ”omissa prosesseissa” Suomen ulkopoliittisessa johdossa.

Suojavaatteita säilytettiin muovisäkeissä, kun tutkijat kävivät myrkytyspaikalla Salisburyssa keskiviikkona.

Julkaistu: 22.3.2018 13:58, Päivitetty 23.3.2018 3:20

Bryssel

EU-maiden johtajat asettuivat myöhään torstai-iltana Britannian linjoille Salisburyn myrkytystapauksessa. Syyttävä sormi osoittaa nyt Venäjälle.

”EU-huippukokous on samaa mieltä Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen kanssa siitä, että Venäjä on suurella todennäköisyydellä syyllinen Salisburyn iskuun, ja että muuta uskottavaa selitystä ei ole”, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk twiittasi. Sama muotoilu tuli julkistettuihin päätelmiin koskien Salisburyn iskua.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat