”Kaasu tuntui polttavalta, ympärilläni ihmiset vain kaatuivat maahan” – Syyrian kaasu­iskusta selvinnyt 7-vuotias Masa-tyttö ja hänen äitinsä kertoivat britti­medialle, kuinka perhe pakeni myrkky­kaasuja kellarista - Ulkomaat | HS.fi

”Kaasu tuntui polttavalta, ympärilläni ihmiset vain kaatuivat maahan” – Syyrian kaasu­iskusta selvinnyt 7-vuotias Masa-tyttö ja hänen äitinsä kertoivat britti­medialle, kuinka perhe pakeni myrkky­kaasuja kellarista

Runsas viikko sitten maailmalle levisi järkyttäviä videoita lapsista, jotka kärsivät kaasuiskun oireista Syyrian Dumassa. Brittimediat haastattelivat nelihenkistä perhettä, joka pelastui iskulta.

16.4.2018 11:17

Violettipaitaisen tytön silmät ovat ahdistuneet ja pää märkä. Videolla näkyy, kuinka hän seisoo järkyttyneen näköisenä ympärillä hääräävien aikuisten keskellä.

Tyttö on seitsenvuotias Masa, joka on juuri selvinnyt epäillystä kaasuiskusta Syyrian Itä-Ghoutassa sijaitsevassa kaupungissa Dumassa. Jossain kuvan ulkopuolella ovat myös kaksosisko Malaz, äiti Amani ja isä Diaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat