Ulkomaat |HS seuraa

Grafiikka näyttää: Näin sukeltajat saattavat lapsia ulos luolastosta

Thaimaassa onnistuttiin maanantaina pelastamaan jälleen neljä loukkuun jäänyttä poikaa Tham Luangin luolasta. Luolassa on yhä jumissa neljä poikaa ja joukkueen valmentaja.

HS lopettaa Thaimaan tapahtumien hetki hetkeltä -seurannan tältä päivältä.

Tänään pelastetut pojat olivat paremmassa kunnossa kuin he, jotka pelastettiin eilen, Osottanakorn sanoi uutiskanava CNN:n mukaan.

Tämän päivän pelastusoperaatio saatiin suoritettua neljästä viiteen tuntia suunniteltua aikataulua aiemmin, koska olosuhteet olivat suotuisat.

Nyt kaikki pelastustyöntekijät ja sukeltajat ovat siirtyneet lepäämään, sillä pelastusoperaation on määrä jatkua huomenna.

Viranomaiset käyvät myöhemmin maanantaina vielä läpi suunnitelmat tiistain varalle.

Tiedotustilaisuus on nyt päättynyt, mutta The Guardianin Michael Safin mukaan se päättyi iloisissa tunnelmissa.

Pelastusoperaation johtaja Narongsak Osottanakorn sai raikuvat aplodit yleisöltä. Jopa muutaman toimittajan nähtiin kiittelevän häntä tilaisuuden päätteeksi.

Keskeinen kysymys kuuluu, saadaanko loput viisi poikaa pelastettua huomenna.

"En osaa sanoa, en ole tämän johdossa, vaan se riippuu sukeltajista. Heidän suunnitelmansa on laadittu neljän henkilön pelastamiseen", Osottanakorn sanoi.

Luolassa yhä loukussa olevat neljä poikaa ja valmentaja ovat yhä hyvässä kunnossa, tiedotustilaisuudessa kerrotaan.

Pojat eivät ole syöneet sairaalassa toivomaansa perinteistä thairuokaa phad kra paota, mutta laimennettua puuroa he ovat saaneet syötyä, tiedotustilaisuudessa kerrottiin.

Toinen upseeri tiedotustilaisuudessa: "Kolme päivää vielä, niin koko joukkue on saatu ulos"

Tiedotustilaisuudessa puhunut armeijan upseeri kertoo, että pelastusoperaation seuraava vaihe riippuu olosuhteista.

Osottanakornin pelastusoperaatiossa käytettävien välineiden ja tarvikkeiden valmistelu vaatii 20 tuntia. Hän ei osannut sanoa tarkkaa ajoitusta operaation jatkumiselle.

Ex-kuvernööri Osottanakornin mukaan maanantain pelastusoperaatiossa oli mukana yli sata luolasukeltajaa.

Tiedotustilaisuus alkoi, kuvernööri kertoo pelastustöiden nopeutuvan koko ajan

Pelastusoperaatiota johtavan ex-kuvernööri Narongsak Osottanakornin mukaan poikien luolasta sukeltaminen nopeutuu koko ajan.

"Pelastajat voivat nyt lyhentää operaation kestoa kahdella tunnilla", hän sanoo paikalla olevan The Guardianin toimittajan Michael Safin mukaan.

"Olemme niin iloisia, että saimme jälleen neljä poikaa pelastettua", entinen kuvernööri Narongsak Osottanakorn kertoo juuri alkaneessa tiedotustilaisuudessa.

Kerrataan vielä tiiviisti, mitä tämän päivän aikana on tapahtunut.

Pelastusoperaatio Tham Luangin luolalla alkoi aamuseitsemältä Suomen aikaa. Noin yhdeksän tuntia kestäneessä operaatiossa luolasta saatiin pelastettua neljä lasta.

Yhteensä pelastettuja on siis kahdeksan, eli luolassa on edelleen 5 henkilöä. Vahvistamattomien tietojen mukaan luolassa on myös poikien valmentaja.

Viranomaiset eivät ole vielä vahvistaneet tämän päivän operaation tuloksia, mutta Thaimaan laivaston erikoisjoukkojen (Navy Seal) Facebook-sivulla kerrotaan, että pelastettuja poikia on yhteensä kahdeksan.

Pelastetut lapset on viedään läheiseen sairaalaan Chiang Rain kaupunkiin. Osa pojista on jo viety sinne. Raporttien mukaan sairaalaan viedyt lapset ovat hyvässä kunnossa.

CNN:n ja The Guardianin mukaan pelastusoperaatiota ei jatketa enää tänää. Virallista vahvistusta tälle ei vielä ole saatu.

Luolan läheisessä mediakeskuksessa on pian määrä alkaa tiedotustilaisuus, jossa viranomaiset kertovat tarkempia tietoja päivän pelastusoperaatiosta.

HS:n Thaimaassa paikalla oleva toimittaja Vesa Mäkinen kävi tapaamassa luolassa jumissa olevien poikien koulutovereita Mae Sai Prasitsart -koululla.

Koululla järjestettiin myös tiedotustilaisuus. Mäkisen jutun koululta voit lukea tästä.

Tiedotustilaisuus on alkamassa pian, twiittaa tapahtumia paikan päällä seuraava Jacob Goldberg. Siellä lienee odotettavissa myös virallista vahvistettua tietoa sille, kuinka monta poikaa luolasta on vielä pelastettavana.

Thaimaan laivaston erikoisjoukot (Navy Seal) kertoo Facebook-sivuillaan, että luolasta on pelastettu yhteensä kahdeksan lasta. Joukot ovat olleet tiiviisti mukana pelastusoperaatiossa.

The Guardianin Michael Safin mukaan Thaimaan pääministeri Prayut Chan-o-chan on saapunut Tham Luangin luolalle.

Tiedotustilaisuus sieltä alkanee siis todennäköisesti pian.

Uutistoimisto Reutersin haastattelema viranomaislähde kertoo, että luolasta on pelastettu yhteensä kahdeksan ihmistä.

Aiemmat havainnot pelastettujen määrästä ovat perustuneet silminnäkijöiden havaintoihin. Silminnäkijät ovat kuitenkin pääsääntöisesti olleet pelastusoperaatiossa työskenteleviä henkilöitä.

Thaimaan pääministerin tiedotustilaisuuden luolan viereisessä mediakeskuksessa piti alun perin alkaa jo kaksi tuntia sitten, mutta sitä lykättiin, ettei se häiritsisi pelastusoperaatiota.

Tietoa tiedotustilaisuudesta tai sen uudesta ajankohdasta ei toistaiseksi ole saatu.

CNN kertoi aiemmin, että pelastusoperaatioita ei tänään enää jatkettaisi, mutta virallista vahvistusta odotellaan myös sen osalta.

The Guardianin Michael Safi kertoo, että lehden lähteiden mukaan kahdeksannen pojan pelastamiselle on saatu vahvistus.

Virallista vahvistusta odotellaan edelleen.

Kuudentena ja seitsemäntenä luolasta pelastetut lapset viedään sairaalaan Chiang Rain kaupunkiin helikopterikyydeillä, The Guardianin toimittaja Michael Safi twiittasi.

Thaimaalaisen tv-kanavan mukaan helikopterikyyti sairaalan lähelle kestää noin 20 minuuttia. Helikopterin laskeutumispaikalta on vielä 700 metrin matka sairaalaan.

Vahvistettuja tietoja tämän päivän operaatioista joudutaan vielä odottamaan. Virallista vahvistusta ei ole saatu myöskään sille, onko pelastusoperaatio päättynyt.

Sunnuntaina viralliset tiedot kerrottiin vasta, kun pelastusoperaatio oli päättynyt.

BBC:n Filippiinien-kirjeenvaihtaja Howard Johnson twiittasi, että kolmen ambulanssin on nähty lähtevän luolalta. Hän mainitsi ensimmäisessä twiitissään kaksi ambulanssia, mutta päivitti lukumäärän kolmeen heti ensimmäisen twiitin jälkeen.

The Guardianin avustaja Veena Thoopkrjaei twiittasi, että seitsemäs lapsi on viety sairaalaan.

Vahvistettua tietoa pelastettujen lasten määrästä ei vielä ole. Vahvistamattomien tietojen mukaan heitä olisi kahdeksan.

CNN: Pelastusoperaatio ei jatku enää maanantaina

Pelastusoperaatio on päätöksessään tämän päivän osalta, pelastusoperaatiossa mukana oleva silminnäkijä kertoo yhdysvaltalaiselle uutiskanava CNN:lle.

Näin ollen tänään maanantaina luolasta pelastettiin neljä lasta – saman verran kuin sunnuntainakin.

CNN:n mukaan luolassa on edelleen neljä poikaa ja heidän valmentajansa.

Pelastusoperaatiota seurataan intensiivisesti myös Twitterissä.

Aihetunnisteen #ThaiCaveRescue alle tulee valtava määrä twiittejä, joissa ihmiset kommentoivat meneillään olevaa pelastusoperaatiota.

Lisäksi monet kansainväliset mediat käyttävät samaa aihetunnistetta, kun he julkaisevat omia tietojaan aiheesta.

Reuters: Luolasta on pelastettu kahdeksan lasta

Silminnäkijän mukaan kahdeksas henkilö on tuotu ulos luolasta, uutistoimisto Reuters kertoo. Tietoa ei vielä ole vahvistettu.

Reuters ei myöskään kertonut, onko kyseessä lapsi vai joku muu henkilö.

Todennäköisesti virallista vahvistusta pelastettujen määrästä saadaan vielä odotella. Sunnuntaina vahvistus luolasta pelastettujen lasten lukumäärästä tuli vasta pelastusoperaation päätyttyä.

Luolaan loukkuun jääneiden lasten pelastaminen aloitettiin sunnuntaina, jolloin heitä saatiin pelastettua neljä. Operaation toinen päivä alkoi aamuseitsemältä Suomen aikaa.

Tänään on luolasta on toistaiseksi vahvistamattomien tietojen mukaan pelastettu kolme lasta, eli yhteensä pelastettuja on seitsemän. Virallista vahvistusta pelastetuista ei ole vielä tullut, sillä pelastustyöt ovat kesken.

Kaikki pojat yritetään saada luolasta ulos mahdollisimman nopeasti, sillä monsuunikaudella sää voi muuttua alueella nopeasti, ja rankkasateet saattavat nostaa vedenpintaa luolan sisällä.

HS:n paikalla Thaimaassa olevan toimittaja Vesa Mäkisen mukaan sää näyttää luolaston lähellä Mae Saissa varsin hyvältä, eikä sateen uhkaa näy muutamaa tummaa pilveä lukuun ottamatta.

Reuters: Seitsemäskin poika on tuotu luolasta ulos

Uutistoimisto Reuters kertoo, että myös seitsemäs henkilö olisi tuotu luolasta ulos. Kyseessä on silminnäkijähavainto, eikä tietoa ole vielä vahvistutettu.

Uusimpien tietojen myötä luolassa olisi siis enää kuusi lasta.

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-o-chan oli tarkoitus pitää tiedotustilaisuus luolan läheisessä mediakeskuksessa kahdelta Suomen aikaa, mutta hän on toistaiseksi jäänyt Chiang Rain kaupunkiin, jottei hän häiritsisi meneillään olevaa pelastusoperaatiota.

Viranomaiset eivät ole vielä vahvistaneet tietoa kuudennen pojan pelastuksesta. Esimerkiksi The Guardianin Michael Safi kuitenkin twiittasi aiheesta hetki sitten. Virallisia vahvistuksia pitää kuitenkin odottaa senkin takia, että pelastustyöt ovat vielä kesken. Eilen varma tieto pelastettujen määrästä saatiin vasta kun operaatio oli ohi.

Vahvistamattomien tietojen mukaan luolasta on tuotu ulos kuudes poika

Silminnäkijätietojen mukaan toinenkin poika on tuotu ulos luolasta. Kaikkiaan luolasta olisi siis pelastettu kuusi poikaa.

Osa luokkatovereista kertoi koululla järjestetyssä tiedotustilaisuudessa tuntojaan. He kuvailivat luolaan jääneitä ystäviään tiiviiksi ja läheiseksi ryhmäksi.

HS:n paikalla Thaimaassa olevan toimittajan Vesa Mäkisen mukaan sää näyttää luolaston lähellä Mae Saissa varsin hyvältä. Sateen uhkaa ei näy muutamaa tummempaa pilveä lukuun ottamatta. Lupailee hyvää pelastustöiden jatkamiselle.

Mäkinen sanoo, että muutaman luolassa olevan lapsen luokkatoveri sanoi tänään koululla toivovansa ja uskovansakin, että koko joukko pääsee tänään ulos luolasta.

Paikalla oleva kanadalaisen CTV News -televisioyhtiön toimittaja Peter Akman kertoo Twitterissä, että Thaimaan pääministeriä odotetaan saapuvaksi mediakeskukseen kertomaan uutta tietoa pelastusoperaatiosta.

Luolassa olevista ja olleista pojista vanhin on 17-vuotias, nuorin (lempinimeltään Titan) 11-vuotias. Luolassa oleva valmentaja on 25-vuotias.

Pojille on sosoitettu runsaasti tukea niin Thaimaassa kuin ulkomaillakin. Tässä esimerkiksi malesialaisen jalkapallojoukkueen jakama twiitti saatesanoilla "pysykää vahvoina":

Tänään siis ainakin yksi poika on viranomaislähteen mukaan pelastettu luolasta, mutta muista pelastetuista ei ole tietoa. Eilisen jälkeen luolaan jäi vielä kahdeksan poikaa ja valmentaja, mutta pelastustyöntekijät eivät ole kertoneet, kuinka monta tänään yritetään pelastaa.

Kaikki pojat yritetään varmasti saada luolasta ulos mahdollisimman nopeasti, sillä monsuunikaudella sää voi muuttua alueella äkisti, ja rankkasateet saattavat nostaa vedenpintaa luolan sisällä.

Eilen pelastettujen poikien kerrotaan olevan sairaalassa hyvässä kunnossa ja ilmeisesti hyvillä mielin. Pojille toimitettiin luolaan ruokaa ja vettä, mutta ruoka oli silti poikien ensimmäisiä toiveita. Etenkin perinteistä thairuokaa basilikakanaa, phad kra paota, toivottiin.

Thaimaan sisäministeri Anupong Paojinda kertoi eilen, että neljä pelastettua lasta ovat sairaalassa hyvässä kunnossa. Tänään pelastetun viidennen lapsen voinnista ei toistaiseksi ole tietoa.

Viranomaisten mukaan parhaassa kunnossa olevat pojat tuodaan luolasta ulos ensimmäisinä.

Piispanen arvioi eilen, että panikointi on yksi suurimmista riskeistä pelastusoperaation onnistumisessa. Eilen pelastetut pojat olivat rauhoittavien lääkkeiden vaikutuksen alaisina, jotta he eivät panikoisi.

Heitä ei kuitenkaan nukutettu täysin, tanskalainen sukeltaja Ivan Karadzic sanoi eilen Tanskan yleisradiolle.

Tähän mennessä pelastustoimet näyttävät sujuneen suunnitelmien mukaisesti, mutta operaatioon liittyy valtavasti riskejä, etenkin kun pelastettavat pojat ja valmentaja ovat huonossa kunnossa oltuaan luolassa loukussa juhannuksesta lähtien.

Sukeltajaliiton Jouni Piispanen arvioi riskejä HS:lle eilen.

The Guardianin toimittaja Michael Safin mukaan hänen ohitseen ajoi ambulanssi, jota seurasi helikopteri muutamaa minuuttia myöhemmin. Mediakeskuksessa olevat thaimaalaiset vapaaehtoiset tervehtivät ohi kulkeneita ajoneuvoja iloisissa tunnelmissa.

Pelastettujen poikien nimiä ei ole kerrottu julkisuuteen "kunnioituksesta niitä vanhempia kohtaan, joiden pojat ovat vielä luolassa", pelastustehtävää johtava kuvernööri Narongsak Osottanakorn sanoi.

Viranomaisten mukaan vanhemmat eivät ole vielä päässeet tapaamaan pelastettuja lapsia sairaalaan infektioriskin takia. Osottanakornin mukaan vanhemmat saatetaan päästä tapaamaan lapsiaan lasioven läpi.

Thaimaalaisen toimittajan julkaisemassa kuvassa näkyy hänen mukaansa ambulanssi, jolla pelastettua poikaa lähdettiin viemaan sairaalaan.

Tietoa pelastusoperaation etenemisestä on vaikea saada, koska alue on tiukasti rajattu eivätkä toimittajat pääse alueelle. Myös huhuja operaation etenemisestä tihkuu ennen virallista vahvistusta.

Pelastetun pojan voinnista ei ole vielä tietoa. Luolastolta pelastetut kuljetetaan sairaalaan läheiseen Chian Rain kaupunkiin noin puolen tunnin ajomatkan päähän.

Eilisen jälkeen luolaan siis jäi kahdeksan poikaa ja valmentaja. Vielä on epäselvää, kuinka monta poikaa luolasta aiotaan tänään pelastaa.

Sunnuntaina pelastusoperaatio kesti noin yhdeksän tuntia. Tänään pelastustehtävä aloitettiin noin seitsemältä Suomen aikaa, joten ensimmäinen poika saatiin luolasta ulos huomattavasti eilistä ripeämmin.

Viides luolassa loukussa ollut saatiin pelastettua, viranomaiset kertovat

Pelastusviranomaiset vahvistivat, että ensimmäinen poika on saatu pelastettua luolasta maanantaina. Sunnuntaina luolasta pelastettiin neljä poikaa. HS seuraa pelastusoperaation toista päivää hetki hetkeltä.

Aiemmin uutistoimisto Reuters kertoi, että silminnäkijän mukaan henkilö oli kannettu luolasta paareilla ambulanssiin.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi-tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Thaimaa

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Peltipoliisin ylinopeus­sakoista luistaminen voi johtaa etsintä­kuulutukseen: Malmin poliisi­taloon saapuneesta naisesta ei tullut yhtä 1 800 etsintä­kuulutetusta – hän löi poliisit ällikällä

  2. 2

   Suuren kauppakeskuksen rakentaminen keskeytyi Espoossa – Lippulaivalle etsitään nyt uutta urakoitsijaa

  3. 3

   Näin karsealta näyttää yksin­purjehtija Tapio Lehtisen veneen pohja – ”Ei riitä, että barnakkelit pilaavat kilpailun, ne laittavat oikeasti hengen­vaaralliseen tilanteeseen”

  4. 4

   Ruotsalaisen koulun juhlissa julkisesti jaettu seksipalkinto johti ehdolliseen tuomioon – ”tunnustuksen” saanut järkyttyi kaveriensa tempauksesta

  5. 5

   Vuosi 536 oli ihmis­kunnan historian kamalin, sanovat tutkijat – tulivuoren­purkaus pimensi Auringon ja sitten tulivat paise­rutto, pakkaset ja nälän­hätä

  6. 6

   Miksi ihmeessä kohtuu­hintaisia hitas-asuntoja päätyy asunto­sijoittajille, jotka repivät niistä markkina­vuokran?

  7. 7

   Opetusministeri koulujen digitalisaatiota arvostelleesta tutkimuksesta: ”Lapset ovat syntyneet yhteiskuntaan, jossa kännykät ja tietokoneet ovat arkea, koulu ei voi olla irrallinen saareke”

  8. 8

   Ei tässä mitään tindereitä tarvita – Venäjällä seuraa isketään vaikka kadulta, ja näin se tapahtuu

   Tilaajille
  9. 9

   Suomalaistutkijat löysivät uuden yhteyden ruuan ja aineenvaihduntaa edistävän ruskean rasvan välillä

  10. 10

   Tällainen on Suomi: Kun Trump kertoi uskomattoman väitteen Pohjolan metsänhoidosta, suomalaiset lähtivät metsään haravoimaan ja imuroimaan

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tällainen on Suomi: Kun Trump kertoi uskomattoman väitteen Pohjolan metsänhoidosta, suomalaiset lähtivät metsään haravoimaan ja imuroimaan

  2. 2

   Paniikkia, konkurssien pelkoa ja lähtöaikeita – Kauppakeskus Redin asiakaskato ajaa yrittäjiä ahdinkoon

  3. 3

   Tutkimus paljastaa: Koulujen uudet menetelmät heikentävät oppimista merkittävästi

  4. 4

   Ei tässä mitään tindereitä tarvita – Venäjällä seuraa isketään vaikka kadulta, ja näin se tapahtuu

   Tilaajille
  5. 5

   Miesten ja naisten erot kasvavat, kun tasa-arvo lisääntyy – Odottamaton ”tasa-arvon paradoksi” on havaittu useissa tutkimuksissa

   Tilaajille
  6. 6

   Suuren kauppakeskuksen rakentaminen keskeytyi Espoossa – Lippulaivalle etsitään nyt uutta urakoitsijaa

  7. 7

   Nuoren omaisuus varastettiin Kampissa – Epäillyt yrittivät häipyä Poriin, poliisi pysäytti pakobussin Karkkilassa

  8. 8

   Voisiko kerrostalon sisälämpötila olla 18 astetta? Merihaassa testataan, miten suomalaiset sietävät englantilaisia lämpötiloja

  9. 9

   Aso-kotien vuokrat ovat järkyttäviä ja kallistuvat niin paljon, ettei niihin uskalla muuttaa, kertoo lukija – HS selvitti eri asumismuotojen kuluja

  10. 10

   Koulujen uudet menetelmät heikentävät oppimista merkittävästi, väittää tutkimus – Opetushallituksen pääjohtaja ihmettelee tuloksia

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tutkimus paljastaa: Koulujen uudet menetelmät heikentävät oppimista merkittävästi

  2. 2

   Puurokattila liedellä kertoi, että asunnosta oli lähdetty vauhdilla – Sina Varheen tytär katosi, ja seuraavien kuukausien jäljet seuraavat äitiä läpi elämän

   Tilaajille
  3. 3

   Helsingin surkein taloyhtiö oli pahassa jamassa ja jopa vaarallinen – juuri valmistunut peruskorjaus maksoi 2 800 euroa neliöltä

  4. 4

   Paniikkia, konkurssien pelkoa ja lähtöaikeita – Kauppakeskus Redin asiakaskato ajaa yrittäjiä ahdinkoon

  5. 5

   Ilta-Sanomat: Näyttelijä Aku Hirviniemi sai syytteen kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta

  6. 6

   Täti innostui sukututkimuksesta, ja niin Leenakin teki dna-testin – Kun tulokset tulivat, eletty elämä osoittautui valheeksi

   Tilaajille
  7. 7

   Ihmisten ja hiirten aivoista löytyi suolisto­bakteereita – ”Tämä on tajunnan­räjäyttävää”, kommentoi neuro­tieteilijä

  8. 8

   Tällainen on Suomi: Kun Trump kertoi uskomattoman väitteen Pohjolan metsänhoidosta, suomalaiset lähtivät metsään haravoimaan ja imuroimaan

  9. 9

   Muutaman kympin Aalto-maljakosta väärennetään sahaamalla satojen eurojen klassikko – Näin ostajia jymäytetään väärennetyllä Suomi-designilla ja näin vältät huijarien ansat

   Tilaajille
  10. 10

   Kuvia Suomesta, osa 39: Rio Gandara kuvasi, mitä tekevät ihmiset, jotka eivät saa öisin unta

  11. Näytä lisää
  Uusimmat
  1. Juuri nyt
  2. Suuret liikennevirrat eivät takaa yrityksen menestystä kauppakeskuksessa Tilaajille
  3. Vuosi 536 oli ihmis­kunnan historian kamalin, sanovat tutkijat – tulivuoren­purkaus pimensi Auringon ja sitten tulivat paise­rutto, pakkaset ja nälän­hätä
  4. Sdp:n Antti Rinnettä kuultiin todistajana Kittilä-käräjillä – Rinteellä oli merkittävä rooli Levin hissi­yhtiön toimitusjohtajan irtisanomisessa
  5. Britannian pääministeri May lupasi, että brexit-sopimus viedään läpi – oppositiojohtaja Corbyn haukkui sopimuksen, mutta ero ilman sopimustakaan ei labourille kelpaa
  6. Euroryhmä keskusteli yhteisestä talousarviosta
  7. Kanadalainen curlingjoukkue pelasi ”huomattavan päihtyneenä”, vuoden 2014 olympiavoittaja mukana joukkueessa – ”Meiltä meni kontrolli”
  8. Pääministeri Sipilä lähtee Yhdysvaltoihin tapaamaan maan talouden ja politiikan johtohahmoja
  9. EU:n oma tiedustelu­koulu ja eurooppalainen lennokki – Suomi lähtee mukaan kehittämään uusia puolustus­hankkeita
  10. Tunti sitten
  11. Opetusministeri koulujen digitalisaatiota arvostelleesta tutkimuksesta: ”Lapset ovat syntyneet yhteiskuntaan, jossa kännykät ja tietokoneet ovat arkea, koulu ei voi olla irrallinen saareke”
  12. Nelinkertainen olympiavoittaja Michael Johnson toipui aivoverenkiertohäiriöstä – 200 metrin matka sairaalaan kesti 15 minuuttia, olympialaisissa 19,32 sekuntia
  13. Näytä lisää