Vihreillä menee kurjasti Suomessa, kun samaan aikaan Saksassa uusia kannattajia sataa oikealta ja vasemmalta – Mistä tämä johtuu? - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat|Kommentti

Vihreillä menee kurjasti Suomessa, kun samaan aikaan Saksassa uusia kannattajia sataa oikealta ja vasemmalta – Mistä tämä johtuu?

Samaan aikaan kun vihreiden kannatus laskee Suomessa, Keski-Euroopassa vihreät puolueet saivat yllättävät vaalivoitot. Saksassa vihreät saa uusia kannattajia niin oikealta kuin vasemmalta, kirjoittaa HS:n Berliinin-kirjeenvaihtaja Anna-Liina Kauhanen.

Saksan vihreiden puheenjohtaja Robert Habeck (vas.) juhli sunnuntaina Münchenissä Baijerin vihreiden kärkiehdokkaiden Katharina Schulzen ja Ludwig Hartmannin kanssa vihreiden vaalimenestystä.

Julkaistu: 16.10.2018 12:44

Berliini

Pilapiirros saksalaisessa Frankfurter Allgemeine -sanomalehdessä kiteyttää hyvin Baijerin sunnuntaisten osavaltiovaalien jälkeisen hämmennyksen. Piirroksessa on Baijerin perinteisen mahtipuolueen CSU:n mainos, jossa houkutellaan mukaan tupailtaan – tarjolla olisi olutta, wokkitofua ja Fado-musiikkia.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat