Unkarin hallituksen salaliittoteoriaa levittävä julistekampanja suututti EU-johtajat – Orbánin puolueen lähtö euro­parlamentti­ryhmästä lähempänä kuin koskaan - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

Unkarin hallituksen salaliittoteoriaa levittävä julistekampanja suututti EU-johtajat – Orbánin puolueen lähtö euro­parlamentti­ryhmästä lähempänä kuin koskaan

Unkarin hallituksen masinoima, Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckeria vastaan hyökkäävä julistekampanja on monille EPP-parlamenttiryhmän jäsenille viimeinen pisara.

Unkarin hallituksen masinoiman EU-vastaisen kampanjan juliste oli liimattu puhelinkopin kylkeen Budapestissä. Julisteessa ovat vieri vieressä miljardööri ja Unkarin hallituksen vihollinen George Soros sekä Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker.

Julkaistu: 21.2.2019 18:32

Unkarin hallituksen alkuviikosta käynnistämä julistekampanja on saanut useiden EU-johtajien ja Euroopan keskustaoikeiston edustajien mitan täyttymään.

Pääministeri Viktor Orbánin hallitus julistaa kampanjassaan, että Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker ja unkarilais-yhdysvaltalainen miljardöörisijoittaja George Soros ”vaarantavat Unkarin turvallisuuden” muun muassa edistämällä Eurooppaan kohdistuvaa maahanmuuttoa.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat