Demokraatit pöyristyivät Muellerin raportin uudesta paljastuksesta, mutta presidentin virkasyyte ei maksaisi vaivaa: ”Amerikkalaiset tekevät itse johtopäätöksensä vaaleissa” - Ulkomaat | HS.fi

Demokraatit pöyristyivät Muellerin raportin uudesta paljastuksesta, mutta presidentin virka­syyte ei maksaisi vaivaa: ”Amerikkalaiset tekevät itse johto­päätöksensä vaaleissa”

Jopa Trumpia suuremman arvosteluryöpyn sai torstaina osakseen oikeusministeri William Barr. Demokraatit ovat syyttäneet hänen käyttäytyvän kuin Donald Trumpin puolustusasianajaja.

Yhdysvaltain edustajainhuoneen demokraattipuheenjohtaja Nancy Pelosi (kesk.) ja senaatin demokraattijohtaja Chuck Schumer ovat kommentoineet Trump-tutkintaa. Vasemmalla senaattori Jeanne Shaheen.

19.4.2019 9:52 | Päivitetty 19.4.2019 13:26

Erikoissyyttäjä Robert Muellerin raportti maalaa Donald Trumpista ”häiritsevän kuvan presidenttinä, joka on kutonut verkkoa petoksista, valheista ja sopimattomasta käytöksestä”.

Näin kuvailivat Yhdysvaltojen edustajainhuoneen puheenjohtaja, demokraatti Nancy Pelosi ja senaatin demokraattijohtaja Chuck Schumer lausunnossaan raporttia, joka toimitettiin torstaina kongressin oikeusvaliokunnille ja julkaistiin verkossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat