Vihreistä povataan yhtä eurovaalien voittajista – EU:n johtotehtäviin ehdolla oleva Ska Keller varoittaa konservatiiveja: ”Lopettakaa outo pelinne” - Ulkomaat | HS.fi

Vihreistä povataan yhtä euro­vaalien voittajista – EU:n johto­tehtäviin ehdolla oleva Ska Keller varoittaa konservatiiveja: ”Lopettakaa outo pelinne”

Vihreät ovat voittaneet perinteisten puolueiden äänestäjiä riveihinsä ympäri Eurooppaa. Kärkiehdokas Ska Kellerin mielestä yksi syistä on se, että konservatiivit valitsivat väärän vaalitaktiikan.

Saksalainen europarlamentaarikko Ska Keller puhui Ranskan vihreiden vaalitilaisuudessa huhtikuussa. Lauantaina hän saapuu Suomeen.

4.5.2019 2:00 | Päivitetty 4.5.2019 15:09

Bryssel

Tänä lauantaina Suomeen vihreiden vaalikampanjan avaukseen saapuva saksalainen europarlamentaarikko Ska Keller, 37, on helpompi tavoittaa tänä keväänä jostain muualta kuin Brysselistä.

Keller on toinen Euroopan vihreiden puolueryhmän kärkiehdokkaista, ja hän kampanjoi toukokuun eurovaaleissa paikasta Euroopan komission johtajaksi. Tämän vuoksi Keller ja vihreiden toinen kärkiehdokas, hollantilainen Bas Eickhout, kiitävät nyt ympäri Eurooppaa hengästyttävää tahtia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat