Arvio: Korvikkeet ja laboratori­oliha yleistyvät vauhdilla, vain kolmannes syötävästä lihasta on peräisin teurastetuista eläimistä vuonna 2040 - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat

Arvio: Korvikkeet ja laboratori­oliha yleistyvät vauhdilla, vain kolmannes syötävästä lihasta on peräisin teurastetuista eläimistä vuonna 2040

Konsulttiyrityksen mukaan suurin osa eli 60 prosenttia syötävästä lihasta olisi laboratoriossa kasvatettua tai kasvipohjaisia korvikkeita vuonna 2040.

Lehmän soluista valmistettua laboratoriolihaa vuodelta 2013.

Julkaistu: 12.6.2019 20:37

Suurin osa syötävästä lihasta on pian laboratoriossa kasvatettua tai kasvipohjaisia korvikkeita, arvioi konsulttiyritys AT Kearney artikkelissaan, joka tarkastelee lihaa korvaamaan tarkoitettujen tuotteiden markkinoita.

Konsulttiyrityksen esittämän arvion mukaan vuonna 2040 vain noin 40 prosenttia kulutetusta lihasta olisi elävistä eläimistä teurastamalla saatua lihaa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat