”Laiva uppoaa” ja ”ihmisiä tulee kuolemaan” – Jo toinen Brasilian terveysministeri erosi kuukauden sisään, ja presidentin puheista vuodettiin hurjia väitteitä - Ulkomaat | HS.fi

”Laiva uppoaa” ja ”ihmisiä tulee kuolemaan” – Jo toinen Brasilian terveys­ministeri erosi kuukauden sisään, ja presidentin puheista vuodettiin hurjia väitteitä

Julkisuuteen vuodettujen tietojen mukaan presidentti Bolsonaro kertoi hallituksen kokouksessa alatyylisesti, että hän ei anna poliisin puuttua perheensä ja ystäviensä tekemisiin.

Brasilian terveysministeri Nelson Teich puhui lehdistötilaisuudessa perjantaina vähän ennen ”ystävällistä puheluaan” presidentti Jair Bolsonaron kanssa ja eroilmoitustaan.

16.5.2020 10:45

Brasilian hallituskaaos syveni, kun terveysministeri Nelson Teich erosi perjantaina vain vajaan kuukauden pestin jälkeen.

Viimeinen pisara oli suuren brasilialaislehden O Globon arvion mukaan kiista Brasilian presidentin Jair Bolsonaron kanssa malarialääke klorokiinin käytöstä koronaviruksen aiheuttaman covid-19-sairauden hoidossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat