HS:n uusi teemakirjeenvaihtaja keskittyy Kiinan vaikutusvallan kasvuun: Lähetä juttutoiveita Silkkitien kirjeenvaihtajalle - Ulkomaat | HS.fi
Ulkomaat|Silkkitien kirjeenvaihtaja

HS:n uusi teemakirjeenvaihtaja keskittyy Kiinan vaikutusvallan kasvuun: Lähetä juttutoiveita Silkkitien kirjeenvaihtajalle

Ulkomaantoimittaja Ville Similä aloittaa vuoden kestävän teemakirjeenvaihtajuuden heinäkuun alussa.

Ville Similä

Julkaistu: 18.6. 2:00

Helsingin Sanomat saa uuden teemakirjeenvaihtajan,

jonka tehtävänä on tutkia Kiinan vaikutusvallan kasvua. Silkkitien kirjeenvaihtajaksi on nimitetty ulkomaantoimittaja Ville Similä, 43. Hän aloittaa tehtävässä heinäkuun alussa.

Similä tarkastelee vuoden kestävän kirjeenvaihtajuutensa aikana sitä, miten Kiina käyttää kasvavaa taloudellista ja poliittista valtaansa maailmalla ja Suomessa. Millaista Kiinan käyttämä valta on ja miten sen toimintatavat poikkeavat muista maailman mahtivaltioista? Miten Kiinan vaikutusvalta näkyy suomalaisten arjessa?

Onko tästä tulossa Kiinan vuosisata?

Silkkitien kirjeenvaihtajan asemapaikka on Suomi, mutta hän matkustaa mahdollisuuksien mukaan juttukeikoilla Suomessa ja maailmalla.

Similä on Helsingin Sanomien kolmas teemakirjeenvaihtaja. Aiemmat teemakirjeenvaihtajat olivat ilmastokirjeenvaihtaja Piia Elonen ja tulevaisuuskirjeenvaihtaja Heikki Aittokoski.

Tämän lisäksi Helsingin Sanomilla on maailmalla seitsemän kirjeenvaihtajaa ja lukuisia avustajia.

Voit lähettää juttuideoita ja -toiveita Silkkitien kirjeenvaihtajalle Ville Similälle sähköpostilla osoitteeseen ville.simila@hs.fi. Viestien määrän vuoksi kaikkiin posteihin ei välttämättä pystytä välittömästi vastaamaan henkilökohtaisesti, mutta kaikki viestit kuitenkin luetaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ulkomaat