Fox-kanavan ykkösjuontaja Sean Hannity on Donald Trumpin ideapankki – uutuuskirjassa hän varoittaa amerikkalaisia demokraattien tukemasta ”varjohallituksesta” ja vapauden menetyksestä - Ulkomaat | HS.fi

Fox-kanavan ykkösjuontaja Sean Hannity on Donald Trumpin ideapankki – uutuuskirjassa hän varoittaa amerikkalaisia demokraattien tukemasta ”varjohallituksesta” ja vapauden menetyksestä

Fox-kanavan supertähden Sean Hannityn kerrotaan neuvovan Trumpia puhelimessa useasti viikossa. Hänen radioshow’llaan on tuplasti kuulijoita verrattuna The New York Timesin levikkiin.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump kuunteli Sean Hannityn puhetta vaalitilaisuudessa Missourissa marraskuussa 2018.

29.8.2020 19:30

”Joskus me amerikkalaiset otamme vapautemme itsestäänselvyyksinä – kuin olisimme unohtaneet historiamme ja esivanhempiemme uhraukset.”

”Vieläkö amerikkalaiset muistavat maan isien perustuslakiin kirjaamat periaatteet? Ymmärtävätkö he, että jos vastapuoli päästetään valtaan, kaikki taistelemalla saatu voidaan kerralla menettää? He tahtovat määrätä, millaisilla pilleillä juomme limonadia, millaisen lampun kiinnitämme kattoon ja millaisella energialla kotimme toimivat.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat