Myös Snapchat sulki Trumpin tilin lopullisesti - Ulkomaat | HS.fi

Myös Snapchat sulki Trumpin tilin lopullisesti

Snapchatin tiedottaja kertoo lausunnossa, että Trumpin yritykset levittää väärää tietoa ja vihapuhetta sekä yllyttää väkivaltaan rikkovat selkeästi Snapchatin sääntöjä

14.1. 5:28

Viestipalvelu Snapchat on sulkenut Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tilin lopullisesti, kertovat useat yhdysvaltalaismediat, muun muassa CNN. Snapchat oli jo aiemmin estänyt tilin käytön Trumpilta määrittelemättömäksi ajaksi.

Medioiden mukaan Snapchatin tiedottaja kertoo lausunnossa, että Trumpin yritykset levittää väärää tietoa ja vihapuhetta sekä yllyttää väkivaltaan rikkovat selkeästi Snapchatin sääntöjä. Esimerkiksi Bloomberg kertoo Snapchatin perustelevan päätöstä yleisellä turvallisuudella.

Keskiviikkona Youtube kertoi estäneensä Trumpia lataamasta kanavalleen palvelussa uutta sisältöä vähintään seuraavan viikon ajan. Youtube kertoi myös poistaneensa sisältöä presidentin kanavalta, koska pelkää sen lietsovan väkivaltaa.

Myös muut sosiaalisen median kanavat, kuten Twitter, Facebook, ja Facebookin alainen Instagram, ovat sulkeneet Trumpin tilejä joko väliaikaisesti tai pysyvästi sen jälkeen kun tämän kannattajat hyökkäsivät Yhdysvaltain kongressiin Washingtonissa viime viikolla.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat