Vuosi sitten Kiinan Wuhan asetettiin karanteeniin koronavirusepidemian vuoksi, mutta nyt kaupungin yökerhoissa soi tekno: ”Elämä on palannut normaaliksi” - Ulkomaat | HS.fi

Vuosi sitten Kiinan Wuhan asetettiin karanteeniin korona­virus­epidemian vuoksi, mutta nyt kaupungin yö­kerhoissa soi tekno: ”Elämä on palannut normaaliksi”

Uutistoimisto AFP vieraili Wuhanissa, josta koronaviruspandemia alkoi. Ihmiset ovat helpottuneita, mutta yöelämä ei ole vieläkään palautunut aivan entiselleen.

Wuhanin Super Monkey -yökerhossa edellytetään sisään pääsemiseksi kasvomaskia ja lämmön mittausta, mutta sisällä maskeihin suhtaudutaan rennosti.

22.1.2021 16:18

Super Monkey on yökerho Kiinan Wuhanissa. Wuhanin nimi on vuodessa noussut koko maailman tietoisuuteen, sillä koronaviruspandemia alkoi kaupungin ruokatorilta.

Yhdentoista miljoonan ihmisen Wuhan iloitsee nyt paluusta kohti normaalia arkea, vaikka aivan tavallista se ei ole vieläkään. Super Monkey -yökerhoon ei pääse sisään ilman kasvomaskia, ja ovella mitataan ruumiinlämpö. Jos se ylittää 37,3 astetta, portsari käännyttää juhlijan pois.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat