Piilorikas presidentti - Ulkomaat | HS.fi

Venäläisen oppositiopoliitikon Aleksei Navalnyin dokumentti esittelee Mustanmeren rannalla sijaitsevaa palatsia, jonka se väittää kuuluvan Vladimir Putinille. Putin kiistää asian. Elokuussa 2018 Putinin ranteessa oli todennäköisesti Blancpain Grande Date Aqua Lung -kello. Blancpainin hinta on arviolta 10 000 euroa ja se on Putinin kellokokoelman vaatimattomammasta päästä.­

Piilorikas presidentti

Venäläistä oppositiojohtajaa Aleksei Navalnyita tukevat mielenosoitukset saivat sytykettä videosta, jossa Navalnyi esittelee ”Putinin palatsin”. Jättilinna Mustanmeren rannalla on vain pieni osa kaikesta presidenttiin liitetystä omaisuudesta. HS selvitti, mitä palatsista ja Putinin varoista tiedetään.


30.1. 2:00 | Päivitetty 30.1. 16:53

Mielenosoittajat huusivat akvadiskoteka. He kantoivat vessaharjoja. Tätä nähtiin viikko sitten joka puolella Venäjää. Mielenosoituksia oli yli sadassa kaupungissa.

Sen paremmin huutoa kuin vessaharjaakaan ei voinut käsittää, ellei ollut nähnyt dokumenttia nimeltä Putinin palatsi. Youtubessa yli sata miljoonaa kertaa katsotun dokumentin tuotti Venäjän tunnetuin oppositiohahmo Aleksei Navalnyi. Siinä kerrotaan miljardipalatsista, jota Navalnyin mukaan rakennetaan Venäjän presidentille Vladimir Putinille Mustanmeren rannalle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat