Ainakin 13 kuollut auto-onnettomuudessa Kaliforniassa - Ulkomaat | HS.fi

Ainakin 13 kuollut auto-onnettomuudessa Kaliforniassa

Katumaasturi törmäsi sorarekkaan.

Katumaasturin ja sorarekan törmäys tapahtui Kaliforniassa lähellä Holtvillen kaupunkia.­

2.3. 20:11 | Päivitetty 2.3. 23:21

Ainakin 13 ihmistä on kuollut auto-onnettomuudessa Kalifornian eteläosassa Yhdysvalloissa, kertoo yhdysvaltalainen uutistoimisto AP.

Onnettomuuden kuolonuhrien määrästä kerrottiin vaihtelevaa tietoa. Aiemmin sairaalalähteet kertoivat, että heitä olisi ollut 15, mutta myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa luku tarketui 13:een.

Lisäksi ainakin 11 muuta ihmistä on viety hoitoon kolaripaikalta, kertoi paikallisen sairaalan päivystyspoliklinikan johtaja Judy Cruz Los Angeles Times -lehden mukaan. Ainakin kolme ihmistä on tehohoidossa, kertoi toisen sairaalan tiedottaja Todd Burke lehden mukaan.

Kyseessä oli katumaasturin ja rekan kolari, jossa katumaasturi päätyi soralastissa olleen rekan eteen, kertoi poliisi Arturo Platero uutiskanava CNN:n mukaan.

Katumaasturiin oli ahtautunut 25 ihmistä, kertoo AP. Myös autossa olleiden lukumäärä pieneni illan mittaan, sillä aiemmin kerrottiin, että heitä olisi ollut 27.

Määrä oli joka tapauksessa suuri, sillä AP:n mukaan kyseiseen Ford Expedition -malliseen katumaasturiin mahtuu normaalisti 8–9 ihmistä.

Onnettomuuden syytä ei tiedetä. Onnettomuus sattui Imperialin piirikunnassa Kaliforniassa noin 16 kilometrin päässä Meksikon rajasta, CNN kertoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat