Prinssi William Meghan-kohusta: Emme ole rasistinen perhe - Ulkomaat | HS.fi

Prinssi William Meghan-kohusta: Emme ole rasistinen perhe

Prinssi Williamin mukaan hän ei ole vielä puhunut veljensä Harryn kanssa tämän tv-haastattelun jälkeen.

11.3. 14:26 | Päivitetty 11.3. 14:57

Britannian prinssi William on kommentoinut ensimmäistä kertaa veljensä prinssi Harryn ja tämän vaimon Meghan Marklen tv-haastattelusta syntynyttä kohua. William vakuutti kysyttäessä, ettei kuninkaallinen perhe ole rasistinen. Videon kommentista voi katsoa tämän artikkelin yhteydestä.

Markle kertoi aiemmin Oprah Winfreyn haastattelussa, että ennen pariskunnan esikoisen syntymää eräs nimeämätön kuninkaallisen perheen jäsen oli kysynyt Harrylta, kuinka tumma lapsi mahdollisesti olisi ihonväriltään. Marklen isä on valkoinen, äiti musta.

Markle kertoi haastattelussa myös kärsineensä itsetuhoisista ajatuksista, joihin hän ei pyynnöstä huolimatta saanut ammattiapua.

”En halunnut enää elää. Ja se oli erittäin selkeä ja pelottava, jatkuva ajatus”, hän sanoi yhdysvaltalaisella CBS-kanavalla esitetyssä haastattelussa.

Williamin mukaan hän ei ole vielä puhunut veljensä Harryn kanssa haastattelun jälkeen, mutta aikoo olla tähän yhteydessä.

Tiistaina myös kuningatar Elisabet otti kantaa kohuun.

”Koko perhe on pahoillaan käsittäessään koko laajuudessaan, kuinka haastavia viime vuodet ovat olleet Harrylle ja Meghanille”, palatsin kuningattaren puolesta julkaisemassa tiedotteessa kerrottiin uutistoimisto AFP:n mukaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat