Vladimir Putin lomaili Siperian metsissä – kuvakooste Venäjän johtajien erä­retkeltä - Ulkomaat | HS.fi

Vladimir Putin lomaili Siperian metsissä – kuvakooste Venäjän johtajien erä­retkeltä

Venäjän presidentin kanslian julkaisemissa kuvissa presidentti Vladimir Putin ja puolustusministeri Sergei Šoigu ajelevat lomallaan armeijan maastoajoneuvolla ja nauttivat erälounasta Siperian taigalla.

22.3. 9:57

Mitkään esteet eivät pidättele armeijan maastoajoneuvon ohjaimiin tarttunutta Vladimir Putinia. Se on mielikuva, jonka toivotaan vahvistuvan, kun Venäjän presidentin kanslia julkaisee kuvia ja videoita Putinista metsästämässä, kalastamassa tai liikkumassa vaikeakulkuisissa olosuhteissa.

Usein presidentin mukana nähdään pitkäaikainen puolustusministeri ja luottomies Sergei Šoigu. Muutama vuosi sitten kalastusretkellä otetuissa kuvissa miehet lekottelivat ilman paitaa veneen kannella. Pr-temput herättävät usein hämmennystä.

Vuonna 2011 presidentti kävi sukellusmatkalla Mustallamerellä ja onnistui löytämään pohjasta kaksi 1400-luvulta peräisin olevaa amforaruukkua. Tilanteesta julkaistut kuvat näyttivät kuitenkin, ettei ruukkuihin ollut tarttunut merestä lainkaan levää tai kasvillisuutta. Sillä kertaa Putinin toimisto joutui myöntämään tilanteen lavastetuksi.

Nyt Venäjän presidentin kanslian julkaisemissa kuvissa lomaa viettävät Putin ja Šoigu ajelevat armeijan maastoajoneuvolla ja nauttivat erälounasta Siperian taigalla.

Venäjän presidentti Vladimir Putin kuvattiin sunnuntaina ajamassa maastoajoneuvoa Siperian taigalla.­

Putin esiintyy mielellään kuljettajan roolissa.­

Presidentti Putin maastossa Siperian taigalla.­

Putin ja Šoigu pistäytyivät retkellään puutyöpajassa.­

Välillä nautittiin lounasta erähenkisesti.­

Putin ja Šoigu maastoajoneuvon hytissä.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat