Ruotsin koronatilanne jatkuu vaikeana: Päivittäin raportoidaan tuhansista uusista tartunnoista, maanantaina teho­hoidossa oli 392 ihmistä

”Erityisesti nyt korona-aikana on alettu puhua, että maan pitää olla paremmin valmistautunut kaikenlaisiin kriiseihin”, sanoo ministeri Jouni Laaksonen Suomen Tukholman-suurlähetystöstä

Ruotsin valtionepidemiologin Anders Tegnellin mukaan maan koronatilanne näyttää vaikealta vielä lähiviikkoina, mutta se voisi lähteä sen jälkeen kehittymään parempaan suuntaan. Tegnell kuvattu tiedotustilaisuudessa lokakuussa 2020.

12.4.2021 11:33 | Päivitetty 12.4.2021 14:19

Ruotsin koronatilanne on ollut epidemian ajan huomattavan synkkä Suomeen verrattuna. Nyt päivittäin raportoidaan tuhansista uusista koronatapauksista, kun Suomessa puhutaan sadoista.

Maanantaina Ruotsissa oli tehohoidossa 392 ihmistä, mikä on enemmän kuin kertaakaan aiemmin toisen aallon aikana, kertoo uutistoimisto Reuters. Ensimmäisen aallon aikana viime keväänä tehohoidossa oli enimmillään 558 potilasta. Edellinen toisen aallon ennätyslukema oli tammikuulta, kun tehohoidossa oli 389 ihmistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat