Irlannin presidentti antoi tv-haastattelua, mutta koira halusi leikkiä – video näyttää, kuinka presidentin pokka ei petä - Ulkomaat | HS.fi

Irlannin presidentti antoi tv-haastattelua, mutta koira halusi leikkiä – video näyttää, kuinka presidentin pokka ei petä

Nuori berninpaimenkoira halusi leikkiä isäntänsä kanssa.

6.5. 11:54

Irlannin presidentti Michael D. Higgins antoi televisio­haastattelua maan julkiselle yleisradioyhtiölle, kun perheen nuori berninpaimenkoira halusi varastaa huomion itselleen. Asiasta kertoo muun muassa uutistoimisto Reuters.

Koira haastoi presidenttiä leikkiin vinkumalla ja natustelemalla tämän kättä, mutta presidentin pokka piti kameroiden edessä.

Misneach, seitsemän kuukautta vanha berninpaimenkoira, on toinen presidentti Higginsin omistamista berninpaimenkoirista, kertoo Irlannin yleisradioyhtiö RTÉ.

Misneach tarkoittaa rohkeutta. Koira muutti taloon maaliskuussa Bród-nimisen koiran kaveriksi.

Haastattelua tehtiin maan pääkaupungissa Dublinissa 2. päivä toukokuuta. Aihe oli vakava: irlantilaisen näyttelijän Tom Hickeyn kuolema, joka oli tapahtunut 1. toukokuuta.

Berninpaimenkoiraa pidetään nykyisellään lähinnä perhe- ja seurakoirana. Berninpaimenkoirien sanotaan kiintyvän syvästi omistajiinsa ja viettävän mielellään aikaansa heitä lähellä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat