Saksan AfD-puolue sanoo edustavansa ”normaalia Saksaa” feminismin ja ”maahantuodun antisemitismin” puristuksessa – HS:n seuraamassa vaalitilaisuudessa ei ollut käsirysy kaukana - Ulkomaat | HS.fi

Christian Farber (oik.) ei pystynyt kuuntelemaan hiljaa AfD:n vaalitilaisuutta, jossa luotiin viholliskuvia muun muassa vihreistä. ”Ei voi jättää avaamatta suutaan”, hän sanoi HS:lle jälkikäteen.

Saksan AfD-puolue sanoo edustavansa ”normaalia Saksaa” feminismin ja ”maahantuodun antisemi­tismin” puristuksessa – HS:n seuraamassa vaaliti­laisuudessa ei ollut käsirysy kaukana

Vaihtoehto Saksalle on oppositiopuolue, jonka kanssa muut eivät virallisesti tee yhteistyötä. Saksan johtavan konservatiivipuolueen linja on kuitenkin kääntymässä sen takia oikeammalle.


6.6. 2:00 | Päivitetty 6.6. 6:35

Aken

Ärsyttävätkö jatkuva feminismin korostaminen ja vegaaniuden mainostaminen? Jos vastaat kyllä, olet yksi miljoonista, joiden huomiosta käydään juuri nyt kovaa kamppailua. Sama ilmiö on käynnissä monissa maissa.

Euroopassa taistelu konservatiivien äänistä ja konservatiivisten puolueiden suunnasta tiivistyy nyt pieneen saksalaiseen Saksi-Anhaltin osavaltioon.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat