Koiranpentu vietti liki 20 tuntia putkessa talon rakenteissa Espanjassa, video näyttää pelastusoperaation - Ulkomaat | HS.fi

Koiranpentu vietti liki 20 tuntia putkessa talon rakenteissa Espanjassa, video näyttää pelastusoperaation

Pelastajat työskentelivät noin neljä tuntia pennun paikantamiseksi ja ulos saamiseksi.

30.12.2021 8:17

Lähes 20 tunnin painajainen päättyi iloiseen jälleennäkemiseen, kun salaojaputkistoon päätynyt koiranpentu saatiin pelastettua Espanjassa pienessä Navalonguillan kunnassa Ávilan maakunnassa.

Pelastustyö kesti noin neljä tuntia ja se vaati talon rakenteiden rikkomista. Asiasta kertoo muun muassa paikallismedia Ser Ávila.

Kolmen kuukauden ikäinen Vella-koiranpentu oli leikkinyt tapaninpäivänä kotitalonsa puutarhassa, kun se päätyi jostakin syystä sadevettä keräävään putkeen.

Pentu kulki pitkin putkistoa muutaman naapuritalon alitse päätyen viemärinosaan yhden talon rakenteissa. Kyseinen talo oli tyhjillään, mutta talon omistajat saapuivat naapureidensa pyynnöstä yli tunnin ajomatkan päästä avaaman oven ja auttamaan operaatiossa.

Koiranpentu ulvoi. Sitä ei saatu perheiden voimin pelastettua. Seuraavana aamuna paikalle soitettiin pelastusviranomaiset.

Pelastajien oli rikottava talon rakenteita, jotta pentu saatiin ulos.

”Olemme erittäin kiitollisia mukana olleille ihmisille. Kuinka pieni pentu voikin nostattaa niin suurta auttamisenhalua”, koiranpennun omistaja Mabel Esteo kiitteli paikallismedian haastattelussa.

Koiranpentu voi omistajiensa kertoman mukaan hyvin, eikä vaikuta saaneen henkisiä vammoja pelottavasta seikkailustaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat