CNN: Uutta tietoa Trumpin yritysryppään petostutkinnan takkuilusta

CNN:n mukaan kaksi syyttäjätiimin keskeistä jäsentä erosi Manhattanin piirisyyttäjän todettua, ettei näyttö riitä syytteiden nostamiseen.

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump piti puhetta Orlandossa Floridassa helmikuun lopulla.

7.3. 13:03

Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin perheyhtiöön kohdistuva petostutkinta näytti helmikuun lopussa kuivuvan kokoon, kun kaksi Manhattanin syyttäjänviraston keskeistä työntekijää irtisanoutui.

Nyt erojen syyksi on vahvistunut se, ettei jutulla näytä olevan onnistumisen mahdollisuuksia, kertoi uutiskanava CNN maanantaina.

Syyttäjänvirasto on tutkinut Trumpia, hänen lähipiiriään ja Trump Organization -yritysrypästä. Tutkinnan kohteena ovat epäilyt petoksista harhaanjohtavia tietoja antamalla.

Syyttäjätiimiin kuuluneet Carey Dunne ja Mark Pomerantz irtisanoutuivat 23. helmikuuta. Manhattanin piirisyyttäjä Alvin Bragg oli kertonut heille päivää aiemmin, ettei aio nostaa syytteitä Trumpia vastaan, koska näyttö ei riitä.

Maailman julkisuudessa tapauksen käänteet jäivät täysin Venäjän hyökkäyksen varjoon. Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta.

Rikostutkinta jatkuu CNN:n mukaan edelleen, mutta Dunnen ja Pomerantzin irtisanoutumiset viittaisivat siihen, ettei syytteitä tulla nostamaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat