Pääministeri Marin: Olisi tärkeää löytää ratkaisu Turkin huoliin ennen Madridin huippu­kokousta –”On riski, että tilanne jäätyy”

Suomen pääministeri Sanna Marin (sd) tapasi Norjan ja Ruotsin pääministerit Ruotsissa tiistaina. Pääministerit keskustelivat Nato-jäsenyydestä ja turvallisuudesta. ”Maailmassa on käynnissä arvojen kamppailu. Meidän on varmistettava, että läntiset arvot voittavat”, Marin sanoi.

Suomen pääministeri Sanna Marin (vas.), Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson ja Norjan pääministeri Jonas Gahr Støre paneelikeskustelussa Ruotsin Bommersvikissä.

| Päivitetty

Bommersvik

Suomen pääministeri Sanna Marinin (sd) mukaan olisi tärkeää löytää ratkaisu Turkin, Suomen ja Ruotsin välisiin ongelmiin ennen Naton Madridin-huippukokousta kesäkuun lopussa.

”Ratkaisujen löytämisen momentum on nyt. Yritämme vastata kaikkiin Turkin kysymyksiin. Jos emme ratkaise kysymyksiä ennen Madridia, on riski, että tilanne jäätyy”, Marin sanoi Ruotsin Bommersvikissä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, johon osallistuivat myös Norjan ja Ruotsin pääministerit.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat