Seitsemän­metrinen pyton tappoi ja nielaisi naisen Indonesiassa

Viisikymppinen nainen oli ilmoitettu kadonneeksi, kun hän ei palannut työpäivän jälkeen kumiviljelmältä kotiin. Hänen ruumiinsa löydettiin myöhemmin käärmeen vatsasta.

26.10. 20:52

Viisikymppinen nainen on löydetty kuolleena pytonkäärmeen vatsasta Indonesiassa Jambin provinssissa Sumatran saarella, kertovat paikalliset tiedotusvälineet.

Asiasta uutisoivat Britannian yleisradioyhtiö BBC sekä The Guardian.

Brittimedioiden mukaan nainen oli mennyt sunnuntaiaamuna töihin kumiviljelmälle. Kun nainen ei palannut illalla kotiin, hänen aviomiehensä ilmoitti hänet kadonneeksi, ja etsintäpartiot lähetettiin etsimään naista.

Kumppaniaan etsinyt aviomies oli löytänyt sunnuntai-iltana maasta muun muassa naisen vaatteita ja työvälineitä.

Seuraavana päivänä paikalliset löysivät alueelta pytonin, jolla oli ilmeisen suuri vatsa. Käärme tapettiin, ja naisen ruumis löytyi käärmeen vatsasta.

”Kun turvallisuusviranomaiset ja asukkaat tekivät etsintöjä kumiviljelmän ympärillä, löysimme seitsemän metriä pitkän pytonin. Tämän käärmeen epäillään saalistaneen uhrin. Kun saimme sen kiinni, löysimme uhrin ruumiin käärmeen vatsasta”, paikallinen poliisiviranomainen AKP S Harefa kertoi medialle The Guardianin mukaan.

Poliisin mukaan naisen ruumis näytti löytöhetkellä olevan suurilta osin ehjä, BBC kertoo.

Tapaukset, joissa pytonkäärme nielee ihmisen, ovat BBC:n ja The Guardianin mukaan harvinaisia, mutta eivät ennenkuulumattomia.

Indonesiassa on raportoitu kahdesta vastaavanlaisesta tapauksesta vuosina 2018 ja 2017.

Vuonna 2018 suuri pyton nielaisi naisen Munan saarella Indonesiassa. Vuotta aiemmin pyton taas tappoi ja nielaisi maanviljelijän Sulawesin saarella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat