Ainakin viisi kuollut homo­klubilla tapahtuneessa ampumisessa Coloradossa

Kaupungin poliisilaitos vahvisti joukkoampumisen tiedotustilaisuudessa noin puoliltapäivin sunnuntaina Suomen aikaa.

Poliisiauto ampumapaikan lähistöllä Coloradossa 20. marraskuuta.

20.11. 12:24 | Päivitetty 20.11. 13:54

Ainakin viisi ihmistä on kuollut ja 18 loukkaantunut Coloradon osavaltiossa tapahtuneessa ampumisessa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä paikallista aikaa. Asiasta kertovat paikallinen uutiskanava KKTV sekä uutistoimisto Reuters.

Ampuminen tapahtui Colorado Springsin kaupungissa sijaitsevan Club Q -homoklubin tiloissa. Kaupungin poliisilaitos vahvisti joukkoampumisen tiedotustilaisuudessa noin puoliltapäivin sunnuntaina Suomen aikaa.

Poliisi kertoi ottaneensa epäillyn kiinni, ja että tämä saa sairaalahoitoa. Ampujan motiiveista ei toistaiseksi kerrottu.

Club Q on Google-hausta löytyvän esittelyn mukaan ”aikuisille suunnattu homo- ja lesboyökerho”, joka järjestää teemailtoja, kuten karaokea ja drag-esityksiä.

Yökerhon Facebook-sivuilla julkaistiin sunnuntai-iltapäivällä lausunto, jossa kiitetään paikalla olleiden asiakkaiden nopeaa toimintaa. Yökerhon mukaan asiakkaat olivat onnistuneet taltuttamaan ampujan.

”Club Q on järkyttynyt yhteisöömme kohdistuneesta järjettömästä hyökkäyksestä”, lausunnossa sanotaan.

Viestipalvelu Twitteriin on julkaistu videoita tapahtumapaikalta, joissa näkyy useita poliisiajoneuvoja ja ambulansseja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat