Joesta löytyi neljä ruumista – romuttamon omistajaa epäillään murhista Oklahomassa

Oklahomassa sijaitsevan autonromuttamon omistajaa syytetään neljästä murhasta. Oikeusasiakirjojen mukaan mies kertoi naisystävälleen ampuneensa neljää miestä.

8.12.2022 4:24

Oklahomassa, Yhdysvalloissa sijaitsevasta joesta löytyi lokakuussa neljän ihmisen ruumiit. The New York Timesin mukaan ruumiit oli paloiteltu sen jälkeen, kun uhreja oli ensin ammuttu kuolettavasti. Lehden mukaan teosta epäillään läheisen romuttamon omistajaa.

New York Timesin mukaan romuttamoa pyörittävää 67-vuotiasta miestä syytetään neljästä murhasta. Hänen epäillään ampuneen neljä ystävystä, jotka yrittivät väitteiden mukaan varastaa tavaraa romuttamolta. Sekä epäilty että uhrit ovat kotoisin samasta Okmulgeen pikkukaupungista Oklahomasta.

Oikeusasiakirjojen mukaan romuttamon pitäjä oli saapunut 10. lokakuuta naisystävänsä luo ja kertonut tälle, että hän oli saanut neljä miestä kiinni varastamisesta ja ampunut heidät. Asiasta kertoi oikeudelle naisystävän tytär.

Tyttären mukaan hänen äitinsä paljasti myöhemmin, että romuttamon pitäjä oli ampumisen jälkeen paloitellut ruumiit.

Neljä miestä ilmoitettiin kadonneiksi Oklahomassa 10. lokakuuta. Poliisin mukaan yhden uhrin vaimo kertoi, että miehet olivat ajaneet polkupyörillä, joissa oli mahdollisesti peräkärryt. Uhrin matkapuhelimen paikannustietojen perusteella hän meni romuttamolle. Poliisi löysi paikalta myöhemmin uhrille kuulunutta henkilökohtaista omaisuutta ja tämän verta.

Poliisin mukaan uhrin kännykkä vaikutti olleen pitkään romuttamolla, kunnes se siirtyi läheiselle huoltoasemalle. Aseman valvontakameroista paljastui, että romuttamon omistaja vieraili siellä samaan aikaan. Videolla ei näkynyt uhria tai hänen ystäviään.

Neljän uhrin ruumiit löytyivät pian sen jälkeen, kun ohikulkija huomasi Deep Fork -joessa jotain erikoista 14. lokakuuta. Poliisin saapuessa kävi ilmi, että kyse oli ihmisen jäänteistä.

Poliisin mukaan uhrit olivat suunnitelleet jonkinlaista rikollista toimintaa, sillä eräs todistaja kertoi, että he pyysivät häntä mukaan.

Romuttamon pitäjä on kiistänyt olleensa missään kontaktissa uhrien kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat