Kaksosvauvat siepattiin sillä välin, kun heidän äitinsä haki pizzatilausta

Viisi kuukautta vanhat kaksoset katosivat maanantaina Ohion osavaltiossa Yhdysvalloissa sillä välin, kun heidän äitinsä haki pizzatilausta. Molemmat lapset löytyivät myöhemmin elossa.

24.12.2022 4:44

Columbuksessa, Ohiossa katosi maanantaina viiden kuukauden ikäiset kaksosvauvat sillä välin, kun heidän äitinsä oli hakemassa pizzaa.

CNN:n mukaan Kason ja Kyair -nimisten kaksosten ruokalähettinä työskentelevä äiti jätti vauvat autoonsa hakeakseen noutoruokatilauksen, jonka hän olisi sitten toimittanut asiakkaalleen. Kun vauvojen äiti Wilhelmina Thomass palasi ravintolasta takaisin, Honda-merkkinen auto oli kadonnut lapset mukanaan.

Ravintolan työntekijät kertoivat poliisille, että ravintolasta poistui koditon nainen pian sen jälkeen, kun kaksosten äiti tuli sinne sisään. Sama nainen tallentui myöhemmin huoltoaseman valvontakameraan, kun hän pyysi huoltamon työntekijältä rahaa.

Lapsista tehtiin katoamisilmoitus tiistaiyönä ja paikallinen poliisi alkoi etsiä heitä välittömästi. Toinen vauvoista löydettiin varhain tiistaiaamuna hylättynä Daytonin kansainväliseltä lentoasemalta, mutta Kason-poika pysyi kateissa.

CNN:n mukaan tapauksesta epäillään 24-vuotiasta naista, joka pidätettiin torstaina iltapäivällä Indianassa kansalaisilta tulleiden vihjeiden avulla. Kason ei kuitenkaan ollut epäillyn sieppaajan kanssa.

Myöhemmin torstaina Kason löydettiin varastetusta autosta päällään samat vaatteet, jotka hänellä oli kadotessaan maanantaina.

Indianapolisin poliisilaitos julkaisi Twitterissä kuvan vauvasta hänet pelastaneen poliisin sylissä. Poliisi kiittää päivityksessään paikallisia vinkeistä, jotka auttoivat heitä paikantamaan kadonneen vauvan.

CNN:n mukaan sieppauksesta epäilty nainen vastaa syytteisiin liittovaltiotasolla, sillä hän ylitti Ohion ja Indianan rajan varastetulla autolla ja toinen vauva kyydissään.

Poliisi ei usko, että kaksosten ja epäillyn tai heidän perheidensä välillä on yhteyttä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat