Kahdeksan­henkinen perhe löytyi ammuttuna kuoliaaksi kotoaan Utahissa

Paikallisviranomaiset eivät usko, että epäilty olisi vapaalla, tai että sivullisille olisi tilanteesta vaaraa.

5.1. 20:41 | Päivitetty 5.1. 20:59

Kahdeksanhenkinen perhe, mukaan lukien viisi lasta, löydettiin ammuttuna kuoliaaksi kotoaan keskiviikkona Enochin kaupungissa Utahin osavaltion lounaisosassa.

Poliisit löysivät perheen tehdessään ”hyvinvointitarkastusta”, kertoo muun muassa yhdysvaltalaislehti The New York Times.

Paikallisviranomaiset eivät usko, että epäilty olisi vapaalla, tai että sivullisille olisi tilanteesta vaaraa. Surman tutkiminen kuitenkin jatkuu.

Kaupunginjohtaja Rob Dotsonin mukaan viranomaisilla ei ole toistaiseksi tietoa tapahtuman motiivista. Hänen mukaansa tapahtumien kulun selvittämiseen menee todennäköisesti useampi päivä tai pidempään, kertoo The New York Times.

Dotsonin mukaan hyvinvointitarkastus tehdään yleensä joko naapurien huolen perusteella, tai jos asukkaita ei ole nähty epätavallisen pitkään aikaan.

Dotson ei kuitenkaan kertonut enempää yksityiskohtia siitä, miksi poliisi teki tarkastuksen juuri surmatun perheen kotiin.

Enoch on noin 8 000 asukkaan kaupunki Utahin osavaltiossa, Salt Lake Cityn ja Nevadassa sijaitsevan Las Vegasin puolivälissä.

The New York Timesin mukaan surmat ovat olleet šokki pienelle kaupungille. Kaupunginvaltuutettu Richard Jensenin mukaan yksi surmatuista olisi ollut paikallisen kirkon vetäjiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat