Joukkosurma Kaliforniassa: pieni vauva, 17-vuotias äiti ja neljä muuta kuolivat

Paikallisen poliisin mukaan ampuminen saattaa liittyä jengiväkivaltaan ja huumeisiin.

17.1. 0:24

Ainakin kuusi ihmistä on kuollut varhain maanantaina sattuneessa joukkoampumisessa Goshenin kaupungissa Kaliforniassa, kertovat CNN ja uutistoimisto AFP.

CNN:n mukaan ammuskelussa kuolivat 17-vuotias äiti ja puolivuotias vauva sekä neljä muuta. Äitiä ja vauvaa oli Tularen piirikunnan poliisilaitoksen mukaan ammuttu päähän.

Poliisin mukaan kaksi ihmistä hyökkäsi Goshenissa sijaitsevaan kotiin noin kello 3.30 aamuyöllä paikallista aikaa ja avasi tulen. Paikalla ammuttiin useita laukauksia.

Ampumisen kuullut naapuri soitti poliisille, joka saapui paikalle seitsemän minuuttia hälytyksestä. Poliisin mukaan ruumiita löytyi sekä talon sisä- että ulkopuolelta.

AFP:n mukaan ampumisesta selvisi hengissä kaksi henkilöä, jotka piileskelivät rakennuksen sisällä. Ampumapaikalla annettiin ensiapua useille loukkaantuneille. Yksi heistä kuoli pian sen jälkeen, kun hänet kuljetettiin sairaalaan.

Sheriffi Mike Boudreauxin mukaan kyseessä oli ”kohdennettu hyökkäys”, joka saattaa liittyä jengiväkivaltaan ja huumeisiin. Hän kuvailee tapahtumia ”hirvittäväksi joukkomurhaksi”.

”Uskomme, ettei ole kyse sattumanvaraisesta väkivallanteosta. Uskomme, että tämä kohdistettiin tarkoituksella perheeseen”, sheriffi kommentoi AFP:n mukaan.

Boudreauxin mukaan huumeiden osuutta tapahtumiin selvitetään. Paikallinen poliisi oli suorittanut huume-etsinnän samaan asuntoon vain hieman aiemmin.

Poliisi etsii ainakin kahta epäiltynä ampumisesta.

Tulare ja siihen kuuluva Goshen sijaitsevat Los Angelesin ja San Franciscon puolivälissä Kalifornian sisämaassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat